logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Taistelu jatkuu lauantaina – Voitolla kuuden sakkiin

HPK - IFK lauantaina 16. helmikuuta klo 17.00.

IFK ja HPK kohtaavat lauantaina viidennen kerran tällä kaudella. Stadilaiset voittivat kauden ensimmäisen kohtaamisen Nordiksella tyylikkäästi 6–2, mutta tämän jälkeen Kerho on vienyt seuraavat kolme ottelua nimiinsä. Kauden toistaiseksi ainoa matsi Hämeenlinnassa päättyi kotijoukkueen 4–3-jatkoaikavoittoon.

Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla kuusi ja seitsemän. HPK on yhden ottelun enemmän pelanneena kaksi pistettä IFK:n edellä. Suora kolmen pisteen voitto lauantaina nostaisi stadilaiset kuuden parhaan joukkoon ja kiinni suoraan playoffs-paikkaan.

Salmiselle kultainen kypärä

Sakari Salminen teki debyyttinsä IFK-paidassa 11. tammikuuta juuri HPK:ta vastaan. Salminen avasi pistetilinsä uudessa seurassaan syöttämällä yhden osuman 2–3-tappioon päättyneessä ottelussa. Nyt 12 matsia IFK:ssa pelannut porilainen on tärkeä palanen etenkin joukkueen ylivoimaa.

Salminen on ollut mukana IFK:n kahdessa viimeisestä kolmesta ylivoimaosumasta. Mies osui TPS:n verkkoon helmikuun alussa ja antoi maaliin johtaneen syötön tämän viikon Sport-pelissä.

Onnistumisten myötä Salminen kantaa IFK:n kultakypärää lauantain pelissä.

HPK – IFK -matsia voit seurata suorana Telia TV:stä!

 

Sakari Salminen

Näytä kaikki uutiset