logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tänään Hämeenlinnassa – Tsekkaa IFK:n kokoonpano!

HPK – IFK klo 17.00.

IFK hävisi perjantaina himassaan HPK:lle lukemin 2–4, mutta stadilaisilla on revanssin paikka heti tänään. Back-to-back -matsien toinen osa pelataan klo 17:00 alkaen Hämeenlinnassa.

Katso matsi suorana Telia TV:stä!

Kangasniemelle kultainen kypärä

IFK lähtee kauden viidenteen matsiinsa pelaamaan itseään takaisin voittojen tielle. Alla on kaksi kolmen pisteen voittoa ja yhtä monta tappiota.

Perjantain HPK-matsissa maalinteossa onnistuivat puolustaja Mikko Kousa sekä kauden ensimmäisen byyrinsä viimeistellyt Iikka Kangasniemi. Kangasniemi sovittaa tänään kultaista kypärää päähänsä kerättyään aiemmista otteluista tehot 1+2.

IFK:n kokoonpanossa on muutama muutos eiliseen. Teemu Tallberg viilettää vasenta kaistaa Anton Lundellin ja Juha Jääskän ketjussa. Elias Ulander pelaa kauden ensimmäisen matsinsa seitsemäntenä pakkina.

Atte Engren asettuu tolppien väliin neljättä kertaa tällä kaudella.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 54 Sebastian Dyk
77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 4 Iikka Kangasniemi
18 Teemu Tallberg – 15 Anton Lundell – 51 Juha Jääskä
32 Lennart Petrell – 19 Juho Keränen – 45 Micke Åsten

Puolustajat

28 Rony Ahonen – 10 Mikko Kousa
34 Aleksi Laakso – 6 Joonas Lyytinen
29 Tobias Winberg – 57 Johan Motin

44 Elias Ulander

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset