logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Teemu Tallberg: Hyviä rakennuspalikoita Turusta

IFK kohtaa perjantaina KooKoon ja lauantaina TPS:n.

IFK matkustaa huomenna perjantaina Turkuun. Viikonlopun aikana joukkue pelaa harjoituskauden viimeiset valmistavat matsinsa ennen viikon päästä käynnistyvää Liigaa.

Pe 6.9. klo 18:30 KooKoo – IFK, VeikkausTV

La 7.9. klo 17:00 TPS – IFK, Telia TV

”Virtaa on!”

IFK:n 28-vuotias hyökkääjä Teemu Tallberg on silminnähden innoissaan puhuttaessa Liiga-kauden alkamisesta.

– Halu päästä pelaamaan on kova. Virtaa on, Tallberg sanoo innoissaan.

Ennen ensimmäistä tosimatsia edessä on kenraaliharjoitukset Turussa.

– Tämä on hyvä paikka taas mitata missä itse menee ja missä joukkue menee. Tiedämme, ettei kaikki ole ihan valmista vielä, mutta asiat ovat hyvällä mallilla. Saamme hyviä rakennuspalikoita Turusta.

”Talen” vahvuudet ovat erityisesti kamppailupelaamisessa. Urheilullinen voimahyökkääjä on myös onnistunut viimeistelemään pari maalia treenimatseissa.

– Oma tekeminen tuntuu kokoajan paremmalta ja onnistumiset ovat tottakai kivoja. Ei niitä liikaa ehtinyt viime kaudella tulemaan. Ne parantavat itseluottamusta ja toivottavasti se näkyy myös kiekollisen pelin parantumisena.

Ennen torstain aamujäätä viikonlopun vastustajiin ei oltu vielä yhteisesti tutustuttu sen kummemmin. Tallbergilla vastassa on kuitenkin tuttuja pelaajia, sillä luisteluvoimaisella hyökkääjällä on alkamassa kymmenes kausi Liiga-jäillä.

– Itse olen kokoonpanoja katsellut ja pari kaveria siellä molemmissa jengeissä pelaa. Kesän aikana olemme vaihtaneet kuulumisia, mutta nyt päästään testaamaan missä he menevät meihin verrattuna, Tallberg päättää.

IFK kauden kotiavaus skulataan Nordiksella keskiviikkona 18. syyskuuta klo 18:30 JYPiä vastaan. Osta liput Ticketmasterista!

Teemu Tallberg

Näytä kaikki uutiset