logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tour de Bönden kolmas koitos – Tänään Jyväskylässä

JYP–HIFK klo 18:30. Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

Tour de Bönde jatkuu tänään perjantaina ja HIFK:n dösä on saapunut Jyväskylään. Vierasrundi on puolessa välissä ja stadilaisilla on kiertueelta saavutettuna yksi voitto ja yksi tappio.

Katso matsi suorana Telia TV:stä!

Tour de Bönde

Ässät–HIFK 1 – 3
SaiPa–HIFK 6 – 4
JYP–HIFK X – X
Sport–HIFK 26.10.

Vastus kovenee

HIFK:n kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi torstaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan. Tänään stadilaiset saavat vastaansa yhden sarjan kovakuntoisimmista joukkueista.

JYP on voittanut yhdeksästä edellisestä ottelustaan seitsemän ja on sarjataulukossa sijalla neljä. HIFK on kaksi ottelua vähemmän pelanneena seitsemän pistettä jyväskyläläisten perässä.

Seuraa heitä

Teemu Turunen on pelannut kauden 13 matsia piste per peli tahdilla. 23-vuotiaalla taiturilla on kasassa viisi maalia ja kahdeksan syöttöpistettä.

”Temellä” on allaan kolme peräkkäistä vähintään kahden pisteen ottelua. Kärppiä, Ässiä ja SaiPaa vastaan HIFK:n kultakypärä teki tehot 1+6.

JYPin paras pistemies tällä kaudella on ollut 22-vuotias Julius Nättinen. Keskushyökkääjä löytyy sarjan pistepörssistä ensimmäisenä ei Tappara-pelaajana sijalta neljä. Liigan tehokkaimman maalintekijän tehot toistaiseksi tältä kaudelta ovat 10+5.

Muutama muutos kokoonpanoon

HIFK tekee muutaman muutoksen kokoonpanoonsa. Puolustaja Joonas Lyytinen on kuntoutunut ja nähdään tänään Ville Varakkaan pakkiparina. Kaksikko pelasi viime kaudella pääsääntöisesti samassa puolustajaparissa.

Tuulennopea hyökkääjä Teemu Engberg pelaa Anton Lundellin ja Teemu Tallbergin rinnalla kauden toisen matsinsa.

Juha Jääskä ottaa tänään paikan Jere Sallisen ja Jesse Saarisen ketjusta ja Sebastian Dyk täyttää Otto Paajasen johtaman ketjun oikean kaistan. Paajasen laidoilla riittää tulivoimaa, sillä Turunen ja Dyk ovat HIFK:n tehokkaimmat maalintekijät tältä kaudella.

 

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
70 Andreas Bernard (varalla)

Hyökkääjät

85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 51 Juha Jääskä
77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 18 Teemu Tallberg
32 Lennart Petrell – 45 Micke Åsten – 19 Juho Keränen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen

34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet: Atte Engren (1 viikkoa), Roope Taponen (1-2 viikkoa), Markus Kankaanperä (2-4 viikkoa), Iikka Kangasniemi (day-to-day), Thomas Nykopp (6-8 viikkoa)

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Tour de Bönden kolmas koitos – Tänään Jyväskylässä

Näytä kaikki uutiset