logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Vierasrundin ensimmäinen etappi – Tsekkaa IFK:n kokoonpano!

Ässät – IFK klo 18:30.

IFK matkustaa tänään Poriin, missä se kohtaa Ari-Pekka Selinin luotsaamaan Ässä-ryhmän. Ässät on sarjataulukossa kaksi pistettä stadilaisten edellä. Porilaiset ovat pelanneet kaksi matsia IFK:ta enemmän.

Katso matsi suorana Telia TV:stä!

Hyviä onnistumisia alla

IFK lähtee neljän ottelun vieraskiertueelle kaksi kotivoittoa allaan. Viikko sitten TPS kaatui Nordiksella 2–1 ja tämän viikon torstaina sarjakakkonen Kärpät taipui Stadissa jatkoajalla numeroin 4–3.

Neljä tehtyä maalia yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan tekevät varmasti hyvää joukkueelle, sillä IFK on tuskaillut tehokkuuden kanssa alkukaudesta. Edellisen kerran sadilaiset olivat tehneet enemmän kuin kaksi osumaa 21. syyskuuta Hämeenlinnassa.

Illan kotijoukkue on kerännyt neljästä viimeisestä matsistaan vain kaksi pistettä, kun Tappara kaatui Tampereella viikko sitten voittolaukauskilpailun jälkeen. Ässät on jäänyt näissä otteluissa kolmesti nollille ja Tapparaakin vastaan joukkue onnistui viimeistelemään yhden osuman varsinaisella peliajalla.

Tänään Porissa nähdään siis kaksi joukkuetta, jotka janoavat maaleja.

Engbergille ensimmäiset minuutit

IFK tekee muutaman muutoksen kokoonpanoonsa. 20-vuotias hyökkääjä Teemu Engberg pelaa tänään kauden ensimmäisen matsinsa. ”Teme” hyökkää Anton Lundellin ja Teemu Tallbergin kanssa samassa ketjussa. Engberg on ollut koko kauden liigajoukkueen mukana ja ehtinyt pelata myös Kolleissa neljä ottelua tehoilla 1+3.

Puolustaja Joonas Järvinen pelaa tänään Mikko Kousan parina ja Ville Varakas puolestaan Aleksi Laakson rinnalla.

Frans Tuohimaa jatkaa tolppien välissä.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
70 Andreas Bernard (varalla)

Hyökkääjät

85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 54 Sebastian Dyk
51 Juha Jääskä – 13 Otto Paajanen – 77 Teemu Turunen
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 18 Teemu Tallberg
32 Lennart Petrell – 45 Micke Åsten – 19 Juho Keränen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
34 Aleksi Laakso – 8 Ville Varakas

29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Atte Engren (1 viikkoa), Roope Taponen (1-2 viikkoa), Markus Kankaanperä (2-4 viikkoa), Joonas Lyytinen (day-to-day), Iikka Kangasniemi (day-to-day), Thomas Nykopp (6-8 viikkoa)

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset