logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Anton Lundell ja Roope Taponen U20-leiriryhmään

HIFK:n sentteri Anton Lundell ja K-Espoossa tämän kauden ajan lainalla oleva maalivahti Roope Taponen on valittu Suomen U20-maajoukkueen leiriryhmään.

Kanadan Edmontonissa pelattaviin MM-kisoihin valmistautuva ryhmä aloittaa karanteenin 6.12. Lopullinen joukkue nimetään ensi viikon lauantaina.

Kanadaan MM-kisoihin matkaavat Nuoret Leijonat joutuvat muiden joukkueiden tavoin käymään läpi mittavan karanteeni- ja testausjakson osin kotimaassa ja osin perillä Edmontonissa ennen kisakuplaan pääsyä.

Nuorten Leijonien MM-kisoja edeltävä karanteeni alkaa jo itsenäisyyspäivänä.

Kuuden päivän karanteenin ja kolmen koronatestin jälkeen joukkue kokoontuu lauantaina 12.12. Helsinkiin, matka kisapaikalle Edmontoniin jatkuu päivää myöhemmin.

– Myös matka taittuu mahdollisimman vähäisin kontaktein. Charterissa matkustavat meidän lisäksi Ruotsin ja Venäjän joukkueet, mutta istumajärjestys on laadittu siten, että joukkueet ovat omissa lohkoissaan, joukkueen GM Kimmo Oikarinen kertoo.

– Paikan päällä edessä on vielä neljän vuorokauden karanteeni hotellihuoneissa. Tämän ja päivittäisten koronatestausten jälkeen joukkue pääsee vihdoin harjoittelemaan 18. joulukuuta.

Lähde: leijonat.fi

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset