logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Puolustaja Jeremy Dehner HIFK:hon

HIFK vahvistuu loppukauden ajaksi Jeremy Dehnerillä. 32-vuotias jenkkipuolustaja on pelannut viisi edelliskautta Saksan DEL-liigassa.

– Dehner on monipuolinen, erinomaisesti luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava puolustaja. Hän on pelannut yhdeksän kautta Euroopassa, tuntee hyvin Suomen liigan ja täkäläisen tavan pelata jääkiekkoa, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– Dehnerillä oli paljon kysyntää, Suomessakin, mutta onneksi hän valitsi seurakseen HIFK:n. Markus Kankaanperä siirtyi meiltä Saksaan tällä viikolla ja tarvitsimme vahvistusta puolustukseemme.

Dehner on pelannut aiemmin neljä kautta NCAA-sarjaa UMass-Lowellin yliopistojoukkueessa. Sieltä hän siirtyi 2010 Jokereihin, jossa pelasi neljällä kaudella 213 liigaottelua. 2014 hän siirtyi Saksan DEL-liigaan, jossa pelasi kaksi kautta Red Bull Münchenissä ja kolme vuotta Wolfsburgissa. Tällä kaudella hän on pelannut kymmenen ottelua kotimaassaan Florida Everbladesissä (ECHL).

HIFK julkistaa tänään aamupäivällä toisen uuden pelaajan. Siirtoa ei pystytä valitettavasti kertomaan Bättre Folk -jäsenille muita ennen, sillä pelaajan edellinen seura julkistaa siirron samaan aikaan.

Näytä kaikki uutiset