logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Anton Lundell upotti SaiPan – HIFK:lle kolme pinnaa!

SaiPa-HIFK 2-5 (0-2, 1-2, 1-1)

Viikon ajan peleistä sivussa ollut Anton Lundell palasi lauantaina kaukaloon hurjassa iskussa. Muutama viikko sitten NHL:ään varattu sentteri teki vieraspelissä SaiPaa vastaan peräti neljä maalia.

Ottelu oli alusta loppuun melkoinen jäähyshow ja 5v5-peliä nähtiin vain noin puolet ottelusta. Kotijoukkue sai yhdeksän jäähyä ja HIFK seitsemän. HIFK oli matsissa koko ajan askeleen edellä ja piti tahtipuikon tiukasti käsissään.

Jäähyjä siis nähtiin Lappeenrannan illassa, mutta HIFK:n onneksi siellä oli myös Anton Lundell -show. Lundell teki vieraiden kolme ensimmäistä maalia ja teki illan neljännellä maalillaan loppunumerot 2-5. Lundellin maaleista kaksi syntyi jäätävän kylmillä rankkareilla. 2-0-johtomaalissa Lundell nostin kiekon rystyllä verkkoon ja jälkimmäisessä rankkarimaalissa Lundell ampui kiekon veskarin längistä maaliin. Toisen maalinsa Lundell teki huikean koko kentän soolon päätteeksi.

HIFK:n neljännen maalin teki ylivoimalla kippari Jere Sallinen.

HIFK:n sairastupa tyhjeni lupaavasti, kun Lundell, Jesse Saarinen ja Juha Jääskä palasivat kokoonpanoon.

Katso ottelun maalikooste tästä linkistä!

Katso valmentajien haastattelut tästä linkistä.

Ottelun tilastot

HIFK on seuraavan kerran kaukalossa keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa kotikaukalossa JYPin. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset