logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Lauantai on punainen

play

HIFK–Tappara klo 15:00. Ovet auki klo 14:00.

HIFK:n reilun viikon mittainen tauko peleistä päättyy vihdoin tänään lauantaina, kun loppuunmyydyllä Nordiksella vierailee Tappara. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella ja stadilaiset hakevat iltapäivämatsissa ottelusarjan ensimmäistä kotivoittoa.

Matsi alkaa poikkeuksellisesti klo 15:00 ja Nordiksen ovet avataan klo 14:00. Mestoille kannattaa saapua ajoissa, sillä halli on loppuunmyyty.

Vastassa sarjakakkonen

GIGANTTI Ottelustudiossa asiantuntijavieraana kiekkopäivää ennakoi HIFK:n pelaajatarkkailija Harri Rindell. Entisenä Liigapelaajana, -valmentajana sekä stadilaisten pitkäaikaisena pelaajatarkkailijana Tappara on Rindellille tuttu seura.

– Jos sanotaan, että HIFK sytyttää aina riippumatta siitä, missä joukkue pelaa, niin kyllä myös Tappara herättää tunteita, Rindell kertoo.

Hurjan alkukauden jälkeen tamperelaisten suorittaminen tuloksen valossa on hieman taantunut. Heikkouksia joukkueesta on kuitenkin äärimmäisen hankala löytää.

– Kyllähän siellä peruspelaaminen on todella korkealla tasolla ja sellaista erityisosaamista joukkueesta löytyy rutkasti. Etenkin ylivoimalla Tappara on erittäin vaarallinen.

Koko päivän tulee

Miesten matsin jälkeen Nordiksen jäällä suoritetaan jäänajo ja heti perään Stadin Gimmat tavoittelevat Naisten Liigan yleisöennätystä TPS:aa vastaan. Gimmat on tällä hetkellä sarjassaan tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa, joten panosta riittää myös naisten ottelussa. Kello 17:40 alkavaan matsiin on vapaa pääsy.

HIFK:n A-juniorit pelaavat niin ikään tärkeistä sarjapisteistä tänään. Nordiksen harjoitushallissa skulattava Kollit–Jukurit alkaa klo 18:30.

Luvassa on hieno päivä HIFK-lätkälle, joten punaista päälle ja Nordikselle!

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

71 Michael Keränen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
18 Teemu Tallberg – 76 Jere Sallinen – 4 Iikka Kangasniemi
85 Jesse Saarinen – 15 Anton Lundell – 21 Ville Leskinen
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 19 Juho Keränen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 34 Aleksi Laakso
29 Tobias Winberg – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
28 Rony Ahonen

Loukkaantuneet: Lennart Petrell (day-to-day), Juha Jääskä (3 viikkoa), Mikko Kousa (1 viikko), Teemu Turunen (5-7 viikkoa)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset