logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Tänään vastassa TPS – Tsekkaa kokoonpano!

play

HIFK–TPS klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK ja TPS kohtaavat tänään Nordiksella neljännen ja viimeisen kerran tämän kauden runkosarjassa. Stadilaiset ovat ottaneet joukkueiden aiemmista keskinäisistä matseista täydet yhdeksän sarjapistettä maalierolla 9–4.

Joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjataulukosta sijoilta kuusi ja yksitoista. HIFK tähyää mukaan tasaiseen kärkikastiin ja TPS puolestaan taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Osta liput illan matsiin Ticketmasterista!

Runkosarjaa on enää kuukauden verran jäljellä ja HIFK:n Playoff-kortit ovat nyt myynnissä.

Paljon onnistumisia

HIFK on voittanut kuudesta viimeisestä ottelustaan viisi ja viimeisin tuli keskiviikkona Hämeenlinnassa varamiehisellä joukkueella tyylipuhtaasti lukemin 6–2.

Tällä viikolla flunssa-aalto on pyyhkäissyt Nordiksen yli ja sairasosastolla on pahimmillaan ollut 14 pelaajaa. Keskiviikkona HPK:ta vastaan mukana oli useita nuoria HIFK:n A-junioreista.

– Oli hienoa nähdä, että kaikki onnistuivat, Rindell iloitsee GIGANTTI Ottelustudiossa.

– Hämeenlinnassa ei nähty ensimmäistäkään edes keskitason suoritusta vaan kaikki pelasivat hyvin. Huippuna olivat tietysti Eero Teräväisen ja Terry Andin maalit.

HIFK teki HPK:ta vastaan ottelun avausmaalin jo 35 sekunnin jälkeen eikä mikään tuntunut enää pysäyttävän vierasjoukkuetta.

– Työnteko ja työmoraali olivat hyvin korkealla. Onnistumiset lämmittivät mieltä ja harvoin saa kokea mitään tuollaista.

Illan vastustaja on hankalan alkukauden jälkeen noussut mukaan pudotuspelitaisteluun. Palloseuran tulokset ovat kuitenkin vaihdelleet viimeaikoina. Tammikuuhun mahtui voittoputkia ja parhaimmillaan viiden ottelun mittainen pisteputki, mutta Stadiin turkulaiset saapuvat kolme peräkkäistä tappiota allaan.

Leveyttä rosteriin

HIFK lähtee illan otteluun hyvin pitkälti samalla kokoonpanolla kuin edelliseen matsiinsa.

Tervetulleena lisänä yhden ottelun lainalla mukaan tulee Jokipoikien Miro Väänänen. Joensuun oma poika on pelannut tällä kaudella Mestiksessä 38 ottelua tehoilla 11+24=35. Illan matsi on 21-vuotiaalle sentterille uran ensimmäinen Liigassa.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
70 Jani Nieminen (varalla)

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 80 Thomas Nykopp – 21 Ville Leskinen
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
91 Janne Hämäläinen – 19 Juho Keränen – 43 Rasmus Heljanko
34 Aleksi Laakso – 44 Miro Väänänen – 87 Terry And

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 24 Eero Teräväinen
8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
6 Joonas Lyytinen

Loukkaantuneet: Teemu Turunen (2-3 viikkoa), Lennart Petrell (1-2 viikkoa), Otto Paajanen (1-2 viikkoa), Juha Jääskä (day-to-day), Markus Kankaanperä (day-to-day)

Sairastuneet: Tobias Winberg, Micke Åsten, Michael Keränen, Niklas Nordgren, Jesse Saarinen

Edit: Aiemmin viikolla sairastelleet Joonas Lyytinen ja Ville Leskinen saivat perjantaina iltapäivällä HIFK:n lääkäriltä luvan pelata ja nousevat mukaan pelaavaan kokoonpanoon.

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset