live
0-0

IFK saa keskiviikkona vieraita Mikkelistä

IFK-Jukurit keskiviikkona kello 18:30 Nordiksella.

IFK ja Jukurit kohtaavat toista kertaa tänä syksynä. Aiempi matsi Mikkelissä päättyi Jukureiden kotivoittoon lukemin 4-1. Silloin mikkeliläisryhmän voiton takuumiehenä oli Senators-laina Vitali Abramov. IFK sen sijaan löysi vahvan vireen viime viikonloppuna, kun KalPa ja Kärpät kaatuivat peräkkäisinä päivinä selkein lukemin.

– Meillä on pari hyvää peliä alla ja pyrimme jatkamaan sillä tiellä. Viikonloppuna teimme asiat oikein ja lukemat olivat sen mukaiset, kommentoi IFK-puolustaja Joonas Lyytinen.

Lyytinen on iskenyt edelliseen viiteen otteluun neljä maalia ja johtaa näin koko Liigan puolustajien maalipörssiä kuudella osumallaan.

– Isoin muutos pelaamisessani on tapahtunut henkisellä puolella. Salilla voi tehdä hauista ja kyykkyä, mutta henkinen puoli ohjaa paljon tekemistä. On kiva saada onnistumisia.

Marraskuu on tunnetusti vuoden pimein ja synkin aika. Poikkeusaika tuo vielä siihenkin oman mausteensa.

– Pelit tulee oli pimeää tai ei ja kaikki pitää saada koneesta irti. Siihen ei marraskuun pimeys auta selityksenä. Aamuisin vain D-vitamiinia naamaan, hymy huulille ja hallille, naurahtaa Lyytinen.

 

OSTA LIPUT MATSIIN 

Näytä kaikki uutiset