logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kipparien Klubi on mukana talkoissa – Tuetaan yhdessä HIFK:n junioreja

Osta lippu pudotuspeliotteluun, jota ei koskaan pelata. Ostamalla tuet HIFK:n junioreita ja saat Collectors Ticket -lipun ja pääsyn lipun ostaneille rajatulle alueelle elokuun Grillibileissä.

Kipparien Klubi perustettiin 15 vuotta sitten vaalimaan HIFK:n perinteitä ja tukemaan stadilaista juniorijääkiekkoilua. Klubin toiminta käynnistyi HIFK:n pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Aku Vikströmin vahvalla tuella.

Nyt jos koskaan junioritoiminnan tukeminen on tärkeää. HIFK käynnisti eilen kampanjan, jossa seuran kannattajat voivat osallistua junioritoiminnan tukemiseen ostamalla pääsylipun pudotuspeliotteluun, jota ei koskaan pelata. Pääsylippujen tuotot käytetään lyhentämättömänä HIFK:n junioritoiminnan tukemiseen.

HIFK:n liigajoukkue tukee seuran junioritoimintaa merkittävästi, mutta siitä huolimatta edessä on vaikeat ajat monelle perheelle. Koronaviruspandemian seurauksena monet tarvitsevat tukea.

Kipparien Klubi on lähtenyt mukaan kampanjaan ostamalla pääsylippuja HIFK:n pudotuspeliotteluun.

Sinäkin voit osallistua talkoisiin ostamalla viiden euron hintaisen lipun itsellesi tai vaikka koko perheelle. Ostamalla liput matsiin saat virtuaalisen Collectors Ticket -pääsylipun sekä sisäänpääsyn elokuussa Nordiksella järjestettävien Grillibileiden rajatulle Collectors Ticket -alueelle.

HIFK:n Kipparien Klubiin kutsuttiin alun perin jäseneksi, kun pelaaja oli kantanut C-kirjainta pelipaidassaan, voittanut Suomen mestaruuden HIFK:ssa ja paita oli jäädytetty Nordiksen kattoon.

Alkuperäisjäsenien Matti Hagmanin ja Matti Murron menehdyttyä Klubin jäsenyyden periaatteita uusittiin. Uudeksi valintakriteeriksi tuli kapteeniuden lisäksi kymmenen vuotta HIFK:n edustusjoukkueen riveissä.

Nykyään Klubin puheenjohtajana toimii Mika Kortelainen ja jäseniä ovat Hexi Riihiranta, Simo Saarinen, Kimmo Kuhta, Ville Peltonen, Toni Söderholm, Arttu Luttinen, Lennart Petrell ja Aku Vikström.

Näytä kaikki uutiset