logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Otto Koivula siirtyy lainasopimuksella HIFK:hon

New York Islandersin sopimuspelaaja Otto Koivula siirtyy lainalle HIFK:hon. Koivula liittyi joukkueeseen perjantaina ja pelaa HIFK:ssa marraskuun loppuun asti.

22-vuotias Ilveksen kasvatti on pelannut kaksi viime kautta Islandersin organisaatiossa. NHL-pelejä hänelle on kertynyt 12 ilman tehomerkintöjä. AHL-seura Bridgeport Sound Tigersissa Koivula on pelannut 105 ottelua tehoin 30+38=68. Ilveksessä Koivula pelasi kaudet 2016–2018. Yhteensä 103 liigaottelussa hän teki tehot 19+38=57.

– Otto pelaa meillä sentterinä. Hän on isokokoinen, vahva ja erittäin hyvin peliä ymmärtävä hyökkääjä, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– Kaikki lainasopimuksemme on tehty siksi, että meillä on paljon loukkaantumisia. Haluamme mahdollistaa sen, että loukkaantuneina olevat pelaajat saavat kunnolla aikaa kuntoutua, eikä kukaan tunne tarvetta kiirehtiä omaa paluutaan kaukaloon.

Koivula otti tuntumaa Nordiksen jäähän perjantaina joukkueharjoitusten jälkeen. Hän ei pelaa vielä ainakaan perjantain kotiottelussa.

Näytä kaikki uutiset