logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Runkosarjan viimeinen kolmannes käynnistyy – Edessä kolmen matsin viikko

HIFK pelaa keskiviikkona ja lauantaina Nordiksella.

Menneellä viikolla HIFK:lla oli vain yksi matsi, mutta alkaneella viikolla tarjolla on yhdeksän sarjapistettä kolmessa Liigaottelussa. Stadilaiset skulaavat kaksi matsia himassa ja kertaalleen joukkue lähtee reissuun vieraspaikkakunnalle.

 

Ke 22.1. 18:30 HIFK – Ässät Osta liput
Pe 24.1. 18:30 JYP – HIFK
La 25.1. 17:00 HIFK – Jukurit Osta liput

Taistelu viimeisistä suorista pudotuspelipaikoista on runkosarjan viimeiselle kolmannekselle lähdettäessä tasaista. Joukkueet sarjataulukon sijoilla kahdeksannesta viidenteen mahtuvat viiden pisteen sisään. HIFK:n kanssa paikasta kuuden parhaan sakkiin tiukimmin taistelevat HPK, JYP ja Lukko. Stadilaisilla on edellä mainittuja joukkueita yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Nordis kutsuu!

Keskiviikkona Ässät vierailee Nordiksella ensimmäistä kertaa tämän kauden runkosarjan aikana. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Porissa. Ensimmäisellä visiitillään stadilaiset ryöstivät kolme sarjapistettä, mutta joulukuussa kotijoukkue oli vahvempi.

HIFK kohtasi marraskuun aikana lauantaina Stadiin saapuvan Jukurit kahdesti ja sarjapisteet joukkueiden välillä on jaettu tasan 3-3.

Viikon ainoa vierasmatsi pelataan Jyväskylässä. Sarjataulukossa kaksi pistettä HIFK:n edellä oleva JYP on kaatunut molemmissa kauden aiemmissa kohtaamisissa.

Näytä kaikki uutiset