HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

SVEA Matsiraportti: KooKoo tyly isäntä

KooKoo-IFK 5-2 (0-2, 2-0, 3-0)

IFK starttasi runkosarjan viimeisen viikon Kouvolasta. Vahvan avauserän jälkeen kotijoukkue pääsi peliin mukaan ja täysi pistepotti jäi Kouvolaan.

Ottelun avauserään IFK tuli vahvasti ja vastasi illan avausosumasta ajassa 3.33. IFK:n paras pistemies Teemu Turunen antoi oivaltavan syötön siniviivan tuntumasta takatolpalle luistelleelle Anton Lundellille, joka puttasi vierailijat varmasti 1-0- johtoon. IFK:n hyvä draivi jatkui läpi erän, eikä kotijoukkue KooKoo meinannut saada hyökkäyspeliään millään käyntiin. Myös illan toisen osuman iski vierasjoukkue. Joonas Järvinen toimitti kiekon viivasta kohti maalia, josta se pomppi Ville Leskisen mailan ja lopulta Teemu Turusen luistimen kautta norjalaisvahti Henrik Haukelandin taakse.

Toisen erän alku oli stadilaisille synkkä. Kolme kahden minuutin rangaistusta ensimmäiseen kolmeen minuuttiin riitti tuomaan KooKoon tasoihin. Ensin Juha-Pekka Haataja toi kotijoukkueen maalin päähän ja vain hetkeä myöhemmin, niin ikään kahden miehen ylivoimalla puolustaja Matthew Caito lämäsi kotijoukkueen tasoihin. IFK onnistui maalinteossa vielä muutamaa minuuttia ennen erän loppua, mutta videotarkastuksen päätteeksi Mikko Kousan osuma hylättiin maalivahdin häirintänä.

Kolmannessa erässä kotijoukkue nousi kuskin paikalle ja vei erän nimiinsä lukemin 3-0. Maaleista vastasivat puolustajien pörssikärki Caito, Kyle Platzer sekä läpiajosta illan viimeisen iskenyt Markus Jokinen.

IFK pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa torstaina JYPiä vastaan. Nähdään Nordiksella!

Ottelun tilastot, maalikooste ja lehdistötilaisuus.