logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Liiga-ottelut siirretään 3.12.-19.12. väliseltä ajalta

Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallitus on päättänyt asettaa runkosarjan tauolle 3.12.–19.12.2020 väliseksi ajaksi vallitsevan koronavirustilanteen takia.

Koronavirustilanne Suomessa on heikentynyt viime viikkoina. Aluehallintoviranomaiset ovat antaneet tällä viikolla tiukempia rajoituksia viruksen leviämisen estämiseksi. Annetuista yleisörajoituksista johtuen Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallitus päätti tänään asettaa sarjan tauolle 3.12.–19.12.2020 väliseksi ajaksi.

– Olemme tehneet syksyn mittaan paljon töitä varmistaaksemme yleisön, pelaajien ja työntekijöiden turvallisuuden ottelutapahtumissa ja onnistuneetkin siinä työssä hyvin. Nyt kuitenkin virustilanne on muuttunut usealla alueella huonompaan suuntaan, joten rajoitukset ovat ymmärrettäviä. Ilman yleisöä pelaaminen ei kuitenkaan ole meille taloudellisesti mahdollista, kommentoi päätöstä Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

– Uskomme, että tautitilanne saadaan hallintaan nopeasti näillä toimenpiteillä ja pääsemme jatkamaan runkosarjaa. Tarkoituksena on edelleen pelata täysi runkosarja.

Kaikki yllä mainitulle aikavälille pelattavaksi merkityt ottelut siirretään myöhempään ajankohtaan. Liiga ja joukkueet tiedottavat siirtyneiden otteluiden uusista ottelupäivistä myöhemmin.

Mikäli nykyiset rajoitukset poistuvat aiemmin tai niitä jatketaan, Liiga tiedottaa mahdollisista seurauksista välittömästi.

HIFK:n kyseessä olevalle aikavälille merkityt vierasottelut siirretään pelattavaksi myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Näytä kaikki uutiset