logologo
HIFKJYP
ke 28.10.2020 klo 18:30

TIEDOTE: Markus Kankaanperän sopimus on purettu

HIFK ja puolustaja Markus Kankaanperä ovat purkaneet yhteisymmärryksessä loppukauden kattavan pelaajasopimuksensa. Tällä kaudella kuusi ottelua pelannut ja loukkaantumisista kärsinyt Kankaanperä siirtyy pelaamaan ulkomaille.

Kankaanperän uusi seura tiedottaa sopimuksesta oman aikataulunsa mukaan.

– Kankaanperä haluaa jatkaa uraansa ensi kaudella ulkomailla ja kun hänelle tuli tässä vaiheessa eteen tilaisuus siirtoon, emme asettuneet esteeksi sille. Kiitämme Markusta hänen ajastaan HIFK:ssa. Hänellä on ollut tärkeä rooli joukkueessa yhtenä sen kokeneista ja johtavista pelaajista, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Kankaanperä siirtyi HIFK:hon kaksi vuotta sitten Vaasan Sportista. Edellisen kerran hän edusti HIFK:ta kaudet 2008–2012 ja voitti seurassa Suomen mestaruuden 2011. Yhteensä hän pelasi HIFK:ssa 273 runkosarjan ottelua ja ollut kolmella kaudella joukkueen jäähykuningas. Pudotuspeleissä hän on pelannut HIFK:ssa 49 ottelua.

– Kiitos HIFK:lle, että sain tarttua tähän tilaisuuteen siirtyä ulkomaille. HIFK on minulle rakas seura ja on ollut hienoa aikaa pelata täällä. Seura on antanut minulle paljon, ja olen kokenut täällä hienoja hetkiä. Nyt on uusien haasteiden aika. Kiitos joukkueelle ja kaikille kannattajille yhteisestä ajasta. En gång, alltid, Kankaanperä sanoo.

Näytä kaikki uutiset