Tue HIFK:n junioritoimintaa – Osta lippu matsiin jota ei pelata!

play

HIFK:n junioritoiminta tarvitsee koko HIFK-perheen tukea. Voit osallistua talkoisiin ostamalla pääsylipun otteluun, jota ei koskaan pelata. Kiitoksena tuestasi saat muistoksi Collectors Ticketin kyseisestä ottelusta.

HIFK-perhe on vahva ja laaja yhteisö, ja nyt on kenties enemmän kuin koskaan ennen se hetki, kun keskinäinen solidaarisuus ja yhteisön tuki ovat meille kaikille tärkeitä. Koronaviruksen aiheuttamalla epidemialla on suuria vaikutuksia miljoonien ihmisten ja yhteisöjen elämään, myös HIFK:n.

Huolenaiheita riittää näinä aikoina ja yksi niistä ovat ne sadat perheet, joiden lapset harrastavat jääkiekkoa HIFK:n juniorijoukkueissa. Tänä keväänä pidetään huolta jääkiekkoa tärkeämmistä asioista, mutta pian koittaa aika, jolloin urheiluharrastukset polkaistaan käyntiin, kaukalossa kilpaillaan ja arki pyörähtää taas raiteilleen. HIFK:n liigajoukkue tukee seuran junioritoimintaa merkittävästi, mutta siitä huolimatta edessä on vaikeat ajat monelle perheelle. Kriisin seurauksena monet tarvitsevat tukea.

HIFK järjestää tänä keväänä pudotuspeliottelun, jota ei koskaan pelata. Ostamalla lipun matsiin, tuet seuran junioritoimintaa. Ottelun pääsylippujen tuotot ohjataan lyhentämättömänä HIFK:n junioritoimintaan.

Osta lippu tästä linkistä!

Voit ostaa niin monta lippua kuin haluat. Liput ostettuasi voit ladata Collectors Ticketin, joka jää sinulle muistoksi. Saat myös sähköpostilla latauslinkin, josta voit lipun ladata laitteeseesi.

Näytä kaikki uutiset