logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Viikonloppuna back-to-back -matsit Kärppiä vastaan

HIFK on voittanut kolme kauden neljästä aiemmasta kohtaamisesta.

HIFK:n kolmen ottelun viikko käynnistyi keskiviikkona kotivoitolla Ilveksestä. Tyylipuhdas 4–0-voitto oli loistava alku kovaan viikkoon, jonka kruunaa viikonlopun back-to-back -matsit sarjakärki Oulun Kärppiä vastaan.

Huippulätkää viikonloppuna

HIFK ja Kärpät ovat kohdanneet neljästi tämän kauden Liigassa ja voitot ovat stadilaisten hyväksi 3–1 ja sarjapisteet ovat jakautuneet 8-4.

 

17.10. HIFK–Kärpät 4 – 3 JA
2.11. Kärpät–HIFK 2 – 0
29.11. HIFK–Kärpät 2 – 0
7.12. Kärpät–HIFK 1 – 4

Kauden aiempien kohtaamisten perusteella viikonlopun tuplamatseissa tuskin nähdään maali-iloittelua. Joukkueiden väliset väännöt ovat olleet tasaisia ja vain viimeisin ratkesi suuremmalla kuin kahden maalin erolla.

Kärpät on päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja tämän kauden sarjassa keskiarvolla 1,81 maalia ottelua kohden. HIFK:n vastaava luku on 2,40. Oululaiset ovat päästäneet runkosarjassa vain kahdessa ottelussa enemmän kuin kolme maalia omaan verkkoon – molemmilla kerroilla vastassa on ollut HIFK.

Otto Paajanen (3+3), Jere Sallinen (3+2) ja vielä itseään kuntouttava Teemu Turunen (2+5) ovat loistaneet Kärppiä vastaan tällä kaudella, mutta myös puolustus ja maalivahdit ovat onnistuneet joukkueiden kohtaamisissa.

Atte Engren torjui voiton joulukuussa torjuntaprosentin ollessa 95,83. Frans Tuohimaan torjuntaprosentti on ollut kolmessa kohtaamisessa 93,75.

Kärppien Justus Annunen nollasi stadilaiset marraskuussa ottaen peräti 36 koppia ottelussa. Patrik Rybar on ollut kolmesti torjuntavuorossa HIFK:ta vastaan ja torjuntaprosentti on ollut 83,93.

Sub-kanava näyttää perjantain ottelun suorana.

Lauantain peliin Nordikselle liput myy Ticketmaster.

Näytä kaikki uutiset