logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK lahjoittaa HUSin henkilökunnalle lippuja kotipeleihin

Kulunut puolitoistavuotinen on ollut raskas meille kaikille. HIFK:lle ja sen yhteisölle se on tarkoittanut suuria haasteita taloudellisesti, terveydellisesti sekä henkisesti – sekä myös otteluiden katsomista omalla sohvalla, eikä kotona Nordiksella.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin, HUSin henkilökunta on kuitenkin joutunut vielä suurempien haasteiden eteen taistellessaan pandemiaa vastaan.

HIFK haluaa yhdessä kumppaneidensa kanssa tarjota HUSin henkilökunnalle lipun HIFK:n kotipeliin ja kutsumme huslaiset Helsingin Jäähalliin.

– Tämä on hyvin pientä, mutta se on HIFK:n kiitos teille, että olette jaksaneet työssänne jo ennen pandemiaa ja etenkin sen aikana. Toivomme, että lippu matsiin vie hetkeksi fiiliksiä muualle, sanoo HIFK:n myyntijohtaja Markus Lindström.

HIFK kiittää kumppaneitaan, jotka ovat halunneet mahdollistaa tämän kanssamme: InfoCare, Kyocera, Aus-sähkö, Robert Bosch ja Rexel.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. HUSin vastuulla on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi HUSiin on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Lue lisää tästä

HUS ei kommentoi HIFK:n ja sen kumppaneiden lippulahjoitusta erikseen.

Näytä kaikki uutiset