live
0-0

Tänään Kouvolaan – Lyytinen osui edellisessä kohtaamisessa kahdesti

KooKoo - HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK saa heti tänään keskiviikkona mahdollisuuden pyyhkiä eilisen SaiPa-tappion rippeet mielistään, kun joukkue matkustaa Kouvolaan. Vastaansa stadilaiset saavat sarjassa kaksi pistettä HIFK:n perässä olevan KooKoon.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen aiemmin tällä kaudella, kun KooKoo haki lisäpisteen Stadista marraskuussa jatkoaikavoitolla lukemin 3–2.

HIFK:n molemmista maaleista vastasi tuolloin puolustaja Joonas Lyytinen.

Muutama muutos kokoonpanoon

Illan kokoonpanoon nousee kaksi SaiPaa vastaan lepovuorossa ollutta pelaajaa. Nuoret Elis Hede ja Tobias Winberg pääsevät tänään irti ja eilen maalinteossa onnistunut Jesse Saarinen sekä puolustaja Rony Ahonen huilaavat KooKoota vastaan.

Hede ottaa niin sanotusti paikkansa Juha Jääskän ja Rasmus Heljangon rinnalta. Hyökkäysketjun keski-ikä on 21 vuotta ja yhteensä Liigaotteluita kolmikolla on 189, joista 23-vuotiaan Jääskän osuus on 141. Nuorisoketjulta on lupa odottaa Kouvolassa ennen kaikkea vauhtia ja vääntämistä, eikä maalintekokaan ole kolmikolle vierasta.

Tobias Winberg aloittaa niinikään tutulla paikalla. Viimeiset pelinsä Mikko Kousan parina pelannut 22-vuotias pakki starttaa kauden 30. matsiinsa. Tehoja kauden aikana on syntynyt kiitettävästi 1+5=6.

Frans Tuohimaa jatkaa HIFK:n aloittavana maalivahtina myös Kouvolassa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
31 Niilo Halonen

Hyökkääjät

76 Jere Sallinen – 95 Henrik Borgström – 21 Ville Leskinen
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 51 Juha Jääskä – 43 Rasmus Heljanko
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 19 Juho Keränen

Puolustajat

29 Tobias Winberg – 10 Mikko Kousa
6 Joonas Lyytinen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 24 Eero Teräväinen
4 Miro Karjalainen

Loukkaantuneet/sairastuneet: Yohann Auvitu (3-4 kk)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

 

Joonas LyytinenElis HedeTobias Winberg

Näytä kaikki uutiset