logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Yohann Auvitu palaa HIFK:hon!

Ranskalaispuolustaja Yohann Auvitu on tehnyt HIFK:n kanssa sopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2022 asti. Hän edusti stadilaisseuraa kaudet 2014–2016 ja on pelannut neljä viime vuotta ulkomailla.

– Olemme todella iloisia ja kiitollisia, että saimme Yohannin HIFK:hon. Hän ymmärtää, mikä seuran taloudellinen tilanne on ja siitä huolimatta hän halusi liittyä joukkueeseen. Yohann halusi päästä pelaamaan, se oli ainoa merkityksellinen asia tämän kauden osalta, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– HIFK:n kausikorttilaiset ja yhteistyökumppanit ovat tukeneet seuraa upeasti läpi koko kauden. Ne ovat hienoja tekoja, kuten myös se, että Yohann halusi tulla meille pelaamaan. Hän on huippupelaaja ja tässä seurassa on erittäin lämpimät muistot hänestä aiemmilta kausilta.

31-vuotias Auvitu on neljän viime vuoden aikana pelannut kaksi kautta NHL:ssä New Jersey Devilsin ja Edmonton Oilersin organisaatioissa, yhden kauden KHL:n Sotshissa ja viime talvena SHL:n Luulajassa. Kesken KHL-kauden tullut loukkaantuminen piti hänet poissa peleistä noin vuoden ajan.

Auvitu on koko ajan asunut kesät Helsingissä ja on kasvattanut juuret kaupunkiin ja HIFK:hon.

– Minulla on koko ajan ollut sellainen fiilis, että jonain päivänä palaan tänne. Olosuhteet ovat hyvin hankalat ja tiedän, mikä tilanne täällä on, joten tässä on nyt kyse vain siitä, että pääsen takaisin pelaamaan jääkiekkoa. Olen todella innoissani, että pääsen takaisin HIFK:hon, Auvitu kommentoi.

 

Näytä kaikki uutiset