logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tiedote: HIFK:lle kolme jatkosopimusta

HIFK on tehnyt jatkosopimukset kolmen viime kaudella joukkuetta edustaneen pelaajan kanssa.

Sebastian Dyk jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta. Ensi kauden kattavan sopimuksen ovat allekirjoittaneet puolustaja Joonas Lyytinen ja hyökkääjä Olli Palola.

Sebastian Dykille, 29, alkava kausi on seurassa jo neljäs. Päättyneellä kaudella runkosarjassa otteluita kertyi 53 ja tehopisteitä 28 (14+14).

– Sebastian on HIFK:laistunut ruotsalainen ja tärkeä palanen jatkuvuutta. Hän tekee paljon töitä kaukalon molemmissa päissä jonka lisäksi hänellä on kaikki valmiudet tehdä 20 maalia tässä sarjassa, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Kaksi kertaa Liigan maalikuninkuuden voittanut Palola esiintyi viime kaudella 37 ottelussa tehden 14 maalia ja 26 tehopistettä.

– Todella tärkeä jatkosopimus meille. Olli oli joukkueen paras maalintekijä ennen loukkaantumistaan. Kyseessä on esimerkillinen johtava pelaaja, joukkuepelaaja ja urheilija.

Joonas Lyytisen kausi oli vaikea. Loukkaantumisista kärsinyt 27-vuotias puolustaja pelasi runkosarjassa vain 19 ottelua.

– Joonaksen kausi oli loukkaantumisineen todella rikkonainen. Uskomme kuitenkin, että ensi kaudella tulemme näkemään parasta Lyytistä hänen HIFK-aikanaan, päättää Salmelainen.

Tällä hetkellä julkistettuja pelaajasopimuksia ensi kaudelle on 17.

 

Näytä kaikki uutiset