logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Iiro Pakarinen jatkaa HIFK:ssa

Kevätkaudella HIFK:ta vahvistanut hyökkääjä Iiro Pakarinen on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Tuore olympiavoittaja ja kaksinkertainen MM-hopeamitalisti pelasi HIFK:ssa helmikuusta kauden loppuun.

– Mahtava fiilis kaiken kaikkiaan. Ei voi muuta sanoa. Näin sen potentiaalin tässä joukkueessa keväällä ja siksi halusin tehdä kerralla kaksivuotisen sopimuksen. Lähden innoissani mittaamaan itseäni ja hakemaan menestystä joukkueena, sanoo Pakarinen.

Ensimmäisen kerran Pakarinen, 30, nähtiin HIFK:ssa kausilla 2012-2014. Kahden kauden aikana Suonenjoelta kotoisin oleva Pakarinen pelasi seurassa 93 ottelua ja merkkautti 42 tehopistettä. Kaudella 2013-2014 hän oli osa joukkueen kapteenistoa. Kauden 2013-2014 jälkeen hän siirtyi Pohjois-Amerikkaan, jossa tilille tuli 134 NHL-ottelua Edmonton Oilersin paidassa.

– Iiron sopimus on sekä HIFK:lle että koko Liigalle merkittävä pelaajasopimus. Hän on iso ja tärkeä palanen meille. Iiron merkitystä joukkueelle tuskin tarvitsee sen enempää alleviivata. On hienoa, että hän jatkaa meillä kaksi seuraavaa kautta, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

 

 

Näytä kaikki uutiset