logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK viikon peleihin vajaamiehisenä – Ei muutoksia otteluohjelmaan

HIFK:lla on edessään kolmen ottelun viikko, jonka aikana vastustajina ovat keskiviikkona JYP ja viikonloppuna Ilves kahdesti. HIFK joutuu vetämään ottelut läpi vajaalla kokoonpanolla, sillä joukkueessa oli vajaan kahden viikon pituisen ottelutauon aikana useampia koronavirustartuntoja. Koko joukkue oli omaehtoisessa karanteenissa sunnuntaihin asti ja palasi harjoituksiin maanantaina. Otteluohjelmaan tilanne ei aiheuttanut muutoksia.

– Pystymme pelaamaan ohjelmaan merkityt ottelut, mutta valitettavasti tällä viikolla meillä on vajaa kokoonpano, kertoo urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Yhteiskunnassa karanteenisäännöt ovat muuttuneet tammikuussa, mutta liigaseurat ovat pitäneet kiinni yhdessä sopimistaan toimintatavoista, jotka ovat ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia tiukemmat.

– Rokotteiden ansiosta kaikkien sairastuneiden oireet ovat olleet lieviä, mutta olemme silti noudattaneet viime vuonna laadittua tarkkaa protokollaa peleihin palaamisesta. Sairastaneet pelaajat saavat tervehdyttyään nostaa rasitusta asteittain ja palaavat joukkueharjoituksiin lääkärin luvalla, Salmelainen sanoo.

HIFK on sarjataulukossa toisena, kaksi pistettä Ilvestä jäljessä.

Näytä kaikki uutiset