logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK ajaa jatkossa Lexuksella

HIFK ja pääkaupunkiseudun Lexus-liikkeet aloittavat yhteistyön!

Lexus on HIFK:n uusi pääyhteistyökumppani. Lexus-myynnistä vastaa pääkaupunkiseudulla Toyota Tsusho Nordic Oy. Voit lukea yrityksestä lisää tästä.

Tavoitteena oli löytää toimiva yhteistyö ja meille sopiva brändi! Olemme Suomen tunnetuin urheilubrändi ja autokumppanuuden tulee olla sen mukainen, avaa HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström yhteistyön taustoja.

Myös Lexukselle yhteistyön aloittaminen oli luontevaa ja helppoa.
Lexus tunnetaan korkeasta laadusta ja erinomaisesta palvelusta. Katsomme meille sopivia yhteistyökumppaneita avoimin mielin ja tässä yhteistyössä meidän arvot, tekeminen ja tavoitteet kohtasivat, kertoo Petri Vaulamo, Toyota Tsusho Nordic Oy:n toimitusjohtaja


Toimipisteemme Lexus Espoo ja Lexus Kaivoksela toimivat yhteistyön kiintopisteinä. Pelaajat sekä toimisto ajavat jatkossa Lexuksella. Kaivokselan toimipisteissämme toimii myös Toyota-myynti, ja huollamme sekä korjaamme edustamamme merkit molemmissa toimipisteissämme.

Käytännön tasolla haluamme palvella HIFK:n pelaajia, toimistoa, sekä koko HIFK-yhteisöä laajasti. Meillä on Lexuksella isot kasvutavoitteet. On mahtavaa päästä yhdessä HIFKn kanssa rakentamaan vastuullista tulevaisuuden suuntaa autoilussa pääkaupunkiseudulla, kertoo Roni Maininki, Lexuksen ja Toyotan myyntijohtaja, Toyota Tsusho Nordic Oy:stä.
Vastuullisuus onkin yhteistyön sydämessä.

Meille oli tärkeää, että kaikki automme ovat sähkö- tai hybridikäyttöisiä. Näin saamme vahvistettua vastuullisuusohjelmaamme kirjattua tavoitetta vähentää HIFK:n yhteisön liikkumisesta aiheutuvia päästöjä, kertoo Markus Lindström.

Yhteistyö sisältää pääyhteistyökumppanuuden lisäksi näkyvyyttä, yhteisiä sisältöjä, kilpailuita faneille sekä etuja yhteisölle.Näytä kaikki uutiset