Kuntopuntarin ykkösenä uuteen viikkoon – Tsekkaa kokoonpano Ässiä vastaan

play

HIFK-Ässät klo 18:30. Ovet auki tuntia aiemmin klo 17:30.

HIFK:n matsiviikko starttaa tänään tiistaina himassa. Porin Ässät vierailee Stadissa ja haastaa yhdeksän ottelun pisteputkessa olevan HIFK:n.

Tiistain ottelutapahtumassa vietetään myös HIFK:n seurapäivää. Luvassa on lajiesittelyitä eri puolilla hallia ja seurojen jäseniä sekä junioreita on kutsuttu peliin. Seurapäivän kunniaksi aloituskiekon pudottaa HIFK Fotbolliin paluun tekevä, 245 virallista ottelua Rödassa pelannut laitapuolustaja, Matias ”Masa” Hänninen.kahden

Ottelu alkaa klo 18:30. Ovet avataan tuntia aiemmin klo 17:30.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Kamppailu kultaisesta kypärästä

HIFK lähtee minimaalisin muutoksin illan otteluun. Olli Palola tulee tuoreena mukaan ja ottaa paikan kolmesen laidasta. Kasper Halttunen pelaa 13. hyökkääjänä.

Kamppailu joukkueen parhaan pistemiehen tittelistä ja kultaisesta kypärästä käy kuumana. Stadilaisten kärkikaksikko Julius Nättinen ja Juha Jääskä ovat tasapisteissä, mutta tänään kultakypärää kantaa maalin enemmän viimeistellyt Nättinen.

Maaliahnein tällä kaudella on ollut Eetu Koivistoinen.

 

HIFK:n TOP 3

1. Julius Nättinen 8+16=24
2. Juha Jääskä 7+17=24
3. Eetu Koivistoinen 11+11=22

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
63 Kevin Roy– 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä –24 Aleksanteri Kaskimäki
25 Kasper Halttunen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 62 Victor Berglund
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Einari Luhanka (day-to-day), Joona Lehmus (day-to-day), Micke Åsten (day-to-day), Sebastian Dyk (1-2 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa), Miro Väänänen (4-6 viikkoa), Otto Salin (7 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset