Petteri Lindbohm HIFK:hon

HIFK on solminut kolmivuotisen sopimuksen puolustaja Petteri Lindbohmin kanssa. Sopimus sisältää ulkomaan optiot kahdesta jälkimmäisestä kaudesta. 29-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella SHL:ssä Frölundassa. Lindbohm on HIFK:n kasvatti.

Urallaan olympia- ja MM-kultaa voittanut Lindbohm on pelannut NHL:ssä 49 ottelua, KHL:ssä 45 ottelua ja Sveitsin NL:ssä 135 ottelua ennen siirtymistään Ruotsiin. Liigassa puolustaja pelasi viimeksi kaudella 2013-2014 edustaen Porin Ässiä. Suomen A-maajoukkueen paidassa hän on esiintynyt 51 ottelussa.

– Fiilis on ihan loistava. Pääsen hyppäämään mukaan huippujoukkueeseen jossa on todella hyvä meininki. Viime vuodet ovat olleet kiireisiä, ja viime keväänä ajatus kotona asumisesta kirkastui. Perhe-elämän sovittaminen aina uuteen osoitteeseen ja ympäristöön on haastavaa, sanoo Lindbohm.

Kiekkoilijan ura alkoi HIFK:sta ja Calle Branderin kiekkokoulusta.

– Onhan tässä mukana nostalgiaa. Tossa me silloin puettiin kamoja päälle, jatkaa Lindbohm viittoen Elisa-areenan katsomon suuntaan.

Lindbohm liittyi joukkueen mukaan tänään ja hänen pelinumeronsa HIFK:ssa on 40.

– Meidän oli reagoitava alkuviikon uutisiin, ja mielestäni onnistuimme siinä. Olemme olleet Petterin kanssa yhteydessä aiemminkin, ja on hienoa, että hän päätti tulla HIFK:hon. Petteri tuo kokemuksellaan ja luotettavuudellaan joukkueeseen loistavan lisän, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

 

Näytä kaikki uutiset