Porvoon harjoitusottelu on loppuunmyyty! – Suora lähetys täältä

HIFK kohtaa Ilveksen Porvoossa torstaina 17. elokuuta.

Historiallinen Liigaan valmistava ottelu HIFK-Ilves pelataan Porvoossa Kokonniemen jäähallissa torstaina 17.8.2023. Ottelu on ensimmäinen Liiga-joukkueiden välinen kohtaaminen Porvoossa.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Hunters Juniors U13/U14-juniorijoukkue ja porvoolainen veteraanijääkiekkoseura Toldboys. Ottelutapahtumien tuotot kohdistuvat juniorijoukkueelle ja Hunters Leijonakiekkokoululle.

Otteluun myynnissä olleet kaikki 1000 ottelulippua on mennyt kaupaksi ja tapahtuma on loppuunmyyty.

HIFK TV ja Pihlajalinna näyttävät Porvoon ottelun suorana HIFK:n nettisivuilla ja Youtubessa studioineen ja selostettuna klo 17:30 alkaen.

Näin saavut pelipaikalle

Tapahtumaan saapumiseen suositellaan tulopaikasta riippuen kävelyä, pyöräilyä, joukkoliikennettä tai kimppakyytejä rajallisen pysäköintitilan takia.

Ottelutapahtuman pysäköinti tapahtuu seuraavissa paikoissa:

– Jäähallin pysäköintialue (Navigointi: Jääkiekkotie 1, 06100 Porvoo)
– Kokonhallin ja Beach Volley -kenttien pysäköintialue (Navigointi: Jääkiekkotie 3, 06100 Porvoo)
– Pääskytien koulun pysäköintialue (Navigointi: Pääskytie 1, 06400 Porvoo), kävelymatka jäähallille n. 300m kävelytietä pitkin

Noudatathan erityistä varovaisuutta ja olethan kärsivällinen saapuessasi tapahtumaan, Tolkkistentie ja Jääkiekkotie voivat hetkellisesti ruuhkautua ennen ottelua ja välittömästi ottelun päätyttyä.

Jäähallin ovet avataan yleisölle klo 17:00, ja järjestäjät suosittelevat ja toivovat yleisön saapuvan riittävän ajoissa jäähallille, jotta kaikki pääsylipun ostaneet saadaan ajoissa sisään ennen pelin alkua klo 18:00. Varustaudu turvatarkastuksiin jäähallin ovilla. Liput luetaan elektronisella lukijalaitteilla yleisön sisäänkäynnillä Jääkiekkotien puoleisella pitkällä sivulla.

Ottelutapahtumassa on juniorijoukkueen vanhempien pitämiä buffet-pisteitä jäähallin sisällä, grillipiste sekä Porvoon Lakritsin myyntipiste ulkona yleisön sisäänkäynnin yhteydessä, sekä arpajaiset erittäin hyvin palkinnoin.

Ravintola Bistro Sinne toteuttaa K18-anniskelualueen isommalla jäähallin päätyviheriöllä. Hallissa on myös KSB-Sportin myyntipiste, josta on ostettavissa virallisia HIFK:n fanituotteita.

Maksu tapahtuu myyntipisteissä käteisellä, pankkikortilla tai Mobile Paylla. Huom! KSB:n myyntipisteellä ei Mobile Pay -maksua.

Myyntipisteet avautuvat klo 17:00 ja sulkeutuvat noin 15 minuuttia pelin loppumisen jälkeen.

 

Yhteystiedot:

Hunters Juniors U13/U14, Harry Aaltonen, p. 050 – 467 7562
ToldBoys, Matti Valasti, p. 040 – 120 7878

Näytä kaikki uutiset