Puolustaja Luke Martin HIFK:hon

HIFK on solminut 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Luke Martinin kanssa. Martin, 24, saapuu HIFK:hon ECHL-seura Utah Grizzliesistä. 188-senttinen ja 99-kiloinen oikealta puolelta laukova puolustaja on Carolina Hurricanesin toisen kierroksen varaus vuodelta 2017. Yliopistouransa jälkeen hän on pelannut AHL:ssä 40 ottelua tehopistein 1+9=10 ja ECHL:ssä 101 ottelua tehopistein 20+54=74.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Tämä on hieno seura ja sillä on upea historia, jonka aistii heti. Tunsin oloni heti tervetulleeksi. Olen äärimmäisen kilpailuhenkinen puolustaja, joka on valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen, sanoo Martin.

Martin liittyi joukkueen mukaan tänään ja pelaa seurassa numerolla 2.

– Luke on pelannut koko uransa kovan kilpailun alla. Hän on ollut mukana USA:n maajoukkueen kehitysohjelmassa ja Michiganin huippuyliopistossa. Hänellä on nyt muutama kausi ammattilaisuraa takana ja hän tulee motivoituneena Suomeen ottamaan seuraavan askeleen uralleen. Saamme Lukesta erittäin monipuolisen puolustajan, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

 

Näytä kaikki uutiset