ke 18.09.2024 klo 18:30

Ambrì-Piotta niukasta parempi treenikauden päätösmatsissa

Treenimatsi: HC Ambrì-Piotta - HIFK 3–2 (0-0, 0-0, 3-2)

Treenikauden viimeinen Liigaan valmistava matsi skulattiin Sveitsissä perjantai-iltana. HIFK:n ja sveitsiläisen Ambrì-Piottan välinen kamppailu oli alusta lähtien vauhdikasta ja tasokasta lätkää. Maaleilla Herisaun Sportzentrumissa ei tänään kuitenkaan juhlittu.

Ottelun avausmaali nähtiin vasta kolmannen erän alussa. Stadilaiset pääsivät jauhamaan ylivoimaa. Iiro Pakarinen ja Jori Lehterä petasivat paikan puolustaja Luke Martinille, joka sivalsi viivasta lätkän vastustajan verkkoon.

Sveitsiläiset vastasivat seuraavista kahdesta osumasta ja johtivat ottelua 2-1 ennen erän puoliväliä.

Vajaa neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Martin pääsi jälleen sivaltamaan viivasta. Tällä kertaa Petr Kodýtek sai lapaa väliin ja ohjasi tasoitusmaalin.

HIFK pääsi ylivoimalle vielä erän lopussa. Maalinteossa onnistui kuitenkin vastustaja vastahyökkäyksen päätteeksi.

Loppulukemat tänään 3–2 Ambrì-Piottan hyväksi ja samalla treenikausi tuli päätökseensä matsien osalta.

Liiga starttaa 10.9. ja HIFK pääsee aloittamaan kauden 2024-2025 himassa. Osta liput avausmatsiin Kiekko-Espoota vastaaan Ticketmasterista!