logologo
HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

CAAAAA – KAPTEENITIIMI ON VALITTU

HIFK:n kipparisto kaudelle 2024-25 on valittu. Kunniatehtävää kuvastavat C- ja A-kirjaimet koristavat jokaisessa matsissa kolmen miehen rintaa.

HIFK:n kapteenina jatkaa viime kauden tapaan Ilari Melart (C).

”Lädän” lisäksi kapteenitiimiin on nimetty viisi varakipparia: A-miehet Jori Lehterä, Iiro Pakarinen, Kristian Vesalainen, Petteri Lindbohm ja Luke Martin.

– Meillä on kasassa loistava kapteenitiimi. Mahtavia persoonia jokainen. Kaikki kipparit osaavat antaa omia näkökulmiaan ja uskaltavat sanoa rehellisen mielipiteensä tilanteessa kuin tilanteessa. Haluan vielä painottaa, että näidenkin nimien ulkopuolella meillä on kopissa ja kaukalossa todella hyvää johtajuutta, sanoo vastavalittu kapteeni Melart.

Urheilujohtaja Janne Pesonen liikkuu Melartin kanssa samoilla linjoilla. Kapteenitiimin kokonaisuutta mietittäessä löytyi monta hyvää vaihtoehtoa.

– Hommia tehdään kimpassa, siitä lähdetään. Jokainen johtaa omalla tavallaan joukkuetta ja kaikilla on ensisijaisesti vastuu itsestään. Alkavalle kaudelle valittu kipparikokonaisuus on huippuluokan kombo. ”Lädän” valinta kapteeniksi nojaa hänen jämäkkään kykyynsä johtaa joukkoja edestä. Hän on hyvällä tavalla HIFK:n näköinen pelaaja, hän edustaa seuran arvoja ja antaa itsestään aina kaiken, Pesonen valaisee.

–  Meillä on vahva kuuden pelaajan kapteenisto, ja ”Lädä” on erinomainen kippari sekä tälle ryhmälle että tietysti koko joukkueelle, lisää päävalmentaja Ville Peltonen.

 

Näytä kaikki uutiset