live
0-0

GIGANTTI OTTELUSTUDIO – KOOKOON KAATOON

play

Viikon ensimmäinen Oktoberfest-matsi pelataan tänään Nordiksella KooKoota vastaan alkaen klo 18.30.

Sarjataulukossa kymppipaikalla majaileva vierasjoukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan (vs. Sport 3-2 ja vs. Jukurit 5-2). Sarjakolmosena oleva stadilaisryhmä lähtee illan kamppailuun tappio niskassaan, kun Pelicans haki lauantaina pisteet Nordiksen värikkäästä kiekkokarnevaalista.

Matsin pääjuoni liittyy vain ja ainoastaan kolmen pisteen jahtaamiseen, mutta tilannetta mutkistaa kotijoukkueen osalta loukkaantumistilanne, joka kasvoi lauantaina Einari Luhangalla ja Roope Taposella. Onneksi kurimus kevenee kapteeni Ilari Melartin paluun muodossa. Kippari pääseekin heti ensitöikseen kaitsemaan kouvolalaisten kärkimiehiä, viisi byyriä tehnyttä kultakypärä Riley Sawchukia ja saman verran syöttöpisteitä antanutta Radek Koblizekia.

HIFK:n kokoonpanon merkittävin muutos nähdään maalinsuulla, kun 20-vuotias slovakkihäkkäri Rastislav Elias aloittaa uransa ensimmäisen Liiga-matsin. ”Rasto” on torjunut kuluvalla kaudella kahdessa ottelussa (SaiPa ja Pelicans), mutta varsinainen debyyttistartti tapahtuu KooKoota vastaan. Kolleista kokoonpanoon nousee varamaalivahti Elias Pyyhtiä. Päävastuullisen molari Roope Taposen tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Hyökkäyskolmikot säilyvät ennallaan.

Oktoberfestin lisäksi Nordiksella vietetään HIFK-seurapäivää. Hallissa on mahdollisuus tutustua yhteisömme golfin, käsipallon, voimistelun, jalkapallon sekä seniorien toimintaan.

Brewer Streetiltä löydät Oktoberfest Menun: Possu pretzel (L) 11,00€ ja Bratwursti- hapankaali hotdog (L) 9,00€. Brewerin etkomusiikista vastaa DJ Awa goes Oktoberfest.

Matsi 18.30, dörtsit 17.00. Flabat fikkaan Ticketmasterista.

Jäälämmöillä yleisöä viihdyttää DJ A-RON.

Bättre Folk -jäsenet voivat ladata sovelluksen kautta maksuttoman HSL-matkalipun hallille ja himaan.

Radionkuuntelijoita palvelee tuttuun tapaan Ipe Pitkänen, joka selostaa matsin Classic Hitsin taajuudella.

Suora tv-lähetys MTV Katsomossa alkaa 18.15. Selostajana Antero Mertaranta.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT
50 Rastislav Elias

80 Elias Pyyhtiä (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”A” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 43 Vincent Marleau
78 Jesse Seppälä – 63 Panu Mieho – 88 Joonas Rask
82 Aatu Karjalainen – 79 Santeri Hartikainen – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

14 Oskari Manninen – 2 Luke Martin ”A”
11 Ilari Melart ”C” – 3 Ronald Knot
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
4 Niklas Nykyri

Loukkaantuneet/sairastuneet: Juhani Jasu (n. 5 kuukautta), Tony Sund (n. 3 kuukautta), Einari Luhanka (6-8 viikkoa), Daniel Mäkiaho (4-5 viikkoa), Roope Taponen (päivä kerrallaan)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset