logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: NÄLKÄISIÄ VIERAITA HÄMEENLINNASTA

play

HIFK-HPK Nordiksella klo 18.30

Kahdella Espoo-kaadolla kautensa aloittanut HIFK kohtaa keskiviikkona Nordiksella HPK:n, joka on voittanut kolmesta ensimmäisestä matsistaan yhden, kun Sport kaatui perjantaina voittolaukauskilpailussa lukemin 3-2. Illan matsi alkaa 18.30, ovet aukeavat 17.30.

Saavu ajoissa paikalle ja muista, että Bättre Folk -jäsenenä voit ladata sovelluksen kautta maksuttoman HSL-matkalipun hallille ja himaan.

Ennakkoasetelmien osalta pelin henki on selvä. HIFK lähtee matsiin suosikkina, mutta ahtaassa raossa pelaavia hämeenlinnalaisia ei sovi ylenkatsoa. Vierasjengin voittokiima ja näytönhalu ovat tapissa, ja mikä olisi komeampi paikka onnistumiselle kuin Nordis. Heti kauden alussa uusilla sopimuspelaajilla vahvistunut (Adam Brodecki ja Anton Mylläri) HPK joutuu kuitenkin pistämään Stadin hikisissä olosuhteissa parastaan, jos se aikoo tallettaa pisteitä sarjataulukkoon.

Stadilaisten leirissä avausviikon kaksi voittoa on merkitty historiaan. Tunnelma pukuhuoneessa on määrätietoinen, rento ja päättäväinen. Kauden kolmannen voiton metsästys on täydessä käynnissä. Kuluvan kauden debyyttinsä illalla tekevä puolustaja Einari Luhanka tietää mitä tuleman pitää.

– Varmasti tulee nälkäinen HPK vastaan, sanoo Luhanka, jolla on selkeä vastaus myös kysymykseen pelipäivän rituaaleista. – Lounas, päikkärit ja kamat vasemmalta puolelta päälle.

Kokoonpanon osalta tilanne on miltei staattinen verrattuna perjantain usvaiseen vierasmatsiin Espoossa. Neljä syöttöpistettä kahdessa ensimmäisessä ottelussa antaneen Jori Lehterän johtama ykkösketju jatkaa ennallaan: laidoilla Kristian Vesalainen ja Iiro Pakarinen. Myös kakkonen ja nelonen säilyvät sellaisinaan. Pientä viilausta nähdään vain kolmostriossa, kun Panu Mieho palaa pelaavaan kokoonpanoon. Roope Taponen pelaa byyrissä.

Osta liput illan matsiin Ticketmasterista.

Punaista päälle. Nähdään Nordiksella.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
50 Rastislav Elias (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”C” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 43 Vincent Marleau
63 Panu Mieho – 79 Santeri Hartikainen – 88 Joonas Rask
78 Jesse Seppälä – 61 Juhani Jasu – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin ”A”
14 Oskari Manninen – 3 Ronald Knot
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet/sairastuneet: Eemil Vinni (1-2 viikkoa), Ilari Melart (viikko kerrallaan)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset