live
0-0

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: RAIPEN SAIPA NORDIKSELLE

play

Eilisen historiallinen Tappara-voitto ei paina tänään vaakakupissa grammaakaan, kun Raimo Helmisen valmentama SaiPa saapuu mittaamaan stadilaisten neljän matsin voittoputken venyvyyttä.

SaiPa, yksi idän ihmeistä, voitti eilen kotikaukalossaan Kiekko-Espoon 4-1 ja nousi sarjataulukossa kolmanneksi. HIFK jatkaa Liigan piikkipaikalla.

Alkukauden matseista saadut havainnot SaiPan pelitavasta viittaavat siihen, että HIFK:lla on tiedossa hikinen työpäivä. Asiantuntijalausuntojen mukaan lappeenrantalaisia vastaan on ikävä pelata: painetta tulee kaikista suunnista ja kiekot siivotaan puolustusalueelta jämäkästi. Oman mausteensa SaiPan peliin tuo kokeneen valmentaja Raimo ”Raipe” Helmisen kikkapussi.

HIFK lähtee illan kamppailuun hyvistä asetelmista. Voittoja on pinossa neljä kappaletta, ylivoima puree ja joukkueen kärkimiehet ovat kovassa lyönnissä: yv-orkesteri Töölön Takapotkun kapellimestari, kultakypärä Jori Lehterä (2+7=9) johtaa Liigan pistepörssiä, Luke Martin (2+4=6) pakkien vastaavaa, Iiro Pakarinen (4+0=4) on tehnyt byyrin kaikissa otteluissa (kaksi voittomaalia) ja Roope Taposen torjuntaprosentti 92,93 % on Liigan viidenneksi paras.

HIFK lähtee jahtaamaan viidettä peräkkäistä voittoaan Nordiksella klo 17.00.

Kokoonpano säilyy eiliseen verrattuna identtisenä.

Ovet aukeavat 15.30. Saavuthan ajoissa paikalle fiilistelemään. Jäälämpöjen musiikkivalinnoista vastaa DJSevenEight eli hyökkääjä Jesse Seppälä, joka löi eilen Tampereella kauden avausmaalinsa. Ennen matsin alkua Juhani Jasu kukitetaan 900 Liiga-ottelun rajapyykistä.

Bättre Folk -jäsenet saavat tuttuun tyyliin ladata sovelluksen kautta maksuttomat HSL-liput hallille ja himaan.

Osta matsilippusi Ticketmasterista.

Punaista päälle. Nähdään Nordiksella.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
50 Rastislav Elias (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”C” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 43 Vincent Marleau
71 Daniel Mäkiaho – 79 Santeri Hartikainen – 88 Joonas Rask
63 Panu Mieho – 61 Juhani Jasu – 78 Jesse Seppälä

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin ”A”
14 Oskari Manninen – 3 Ronald Knot
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
4 Niklas Nykyri

Loukkaantuneet/sairastuneet: Eemil Vinni (n. 1 viikko), Ilari Melart (viikko kerrallaan)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset