logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK:lle jämäkkä vierasvoitto vuoden ensimmäisestä ottelusta

SaiPa-HIFK 1-5 (1 - 4, 0 - 1, 0 - 0)

HIFK aloitti vuoden 2024 Lappeenrannasta. Sarjajumbona majaileva SaiPa sai kylmää vettä niskaan heti avauserässä. Iiro Pakarinen aloitti maalinteon ajassa 2:01 Joonas Raskin ja Oskari Mannisen syötöistä. SaiPa tasoitti neljää minuuttia myöhemmin, mutta seuraavasta kolmesta osumasta vastasi HIFK. Ensin osui Eetu Koivistoinen (Luke Martin, Tony Sund), sitten Valtteri Kakkonen (Teemu Tallberg, Micke Åsten) ja vierailijat kolmen maalin johtoon ajassa 17:41 vei Juha Jääskä (Julius Nättinen, Jori Lehterä).

HIFK:n viidennen osuman iski Jori Lehterä ylivoimalla. Lehterä haki ja haki syöttöpaikkaa, mutta ampui lopulta millintarkasti kiekon ranteella takakulmaan. Syöttäjiksi tuohon osumaan merkattiin Luke Martin ja Vincent Marleau. Stadilaisten maalilla Roope Taponen torjui 22 kertaa.

Neljännen ottelunsa HIFK:ssa pelannut Valtteri Kakkonen kertoi tuntemuksiaan ottelun jälkeen.

– Aika jämäkkä esitys meiltä. Teimme sitä omaa juttuamme ja luotimme että tulos seuraa perässä. Olemme tyytyväisiä illan esitykseen.

Kuukauden pestillä stadilaisten takalinjoilla viilettävä Kakkonen on viihtynyt Stadissa mainiosti.

– Onhan tämä tosi hienoa. Ja vielä pelata Helsingissä. Olen vain nauttinut hommasta. Kiva kun on saanut vähän onnistumisiakin.

HIFK pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina KooKoon vieraana. Lauantaina Nordiksella vierailee Mikkelin Jukurit.

Ottelun lehdistötilaisuus ja maalikooste

 

 

Näytä kaikki uutiset