HIFK:lle jatkoaikavoitto Jukureista – Lehterä ja Martin mukana jokaisessa osumassa

HIFK-Jukurit 4-3 ja. (0 - 1, 2 - 1, 1 - 1, 1 - 0)

HIFK ja Jukurit kohtasivat Nordiksen lauantai-illassa. Lähes loppuunmyyty Stadin jäähalli tarjosi katsojille viihdyttävän kiekkoillan, jossa jännitystä piisasi ihan loppuhetkille asti. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti, kunnes Julius Nättinen pysäytti pelikellon aikaan 60:30 ja varmisti lisäpisteen stadilaisille.

Vierasjoukkue oli ottelun alkuhetkillä vahvempi ja alkutahdit ottelulle löi Oskars Batnan osuma ajassa 9:01. HIFK nousi toisen erän alussa ylivoimalla tasoihin, kun tuorein hyökkääjävärväys, kanadalainen Vincent Marleu onnistui jälleen maalinteossa. Napakka rannelaukaus yläkulmaan ja Jukuri-vahti Rasmus Korhosen juomapullon korkki lensi maata kiertävälle radalle. Marleun osuman alustivat Luke Martin ja Jori Lehterä. Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin Jukurit. Pekka Jormakka vei ylivoimalla mikkeliläiset 2-1-johtoon ajassa 23:33. Kymmenen minuuttia myöhemmin Julius Nättinen ampui kauden kymmenennen maalinsa ja toi stadilaiset tasoihin niin ikään Martinin ja Lehterän syötöistä.

Ottelun kolmannesta osumasta vastasi Lehterä itse. Kun syöttöpaikkaa ei löytynyt, sivalsi ”Jorsti” kiekon itse verkkoon ajassa 45:48. Syöttöpinnat merkattiin Johan Motinille ja Martinille. Jukurit nousi vielä rinnalle yhdeksän sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua Patrik Puistolan osumalla. Jatkoaika ei kuitenkaan ehtinyt vanheta kuin puoli minuuttia, kun Julius Nättinen sivalsi illan toisella osumallaan lisäpisteen Stadiin. Osuman avustivat kappas kappas, Jori Lehterä ja Luke Martin.

Roope Taposelle kertyi HIFK:n maalilla 27 torjuntaa.

Ensi viikolla joukkue starttaa Tour-de-Bönde osa kakkosen, kun ohjelmassa on vierasottelut Porissa, Jyväskylässä ja Oulussa.