HIFK:lle tappio Kouvolassa: ”Kaivoimme verta omasta nenästä”

KooKoo-HIFK 3-2 (0 - 2, 2 - 0, 1 - 0)

HIFK matkusti perjantaina viikonlopun ensimmäiseen koitokseen Kouvolaan. Stadilaiset saivat otteluun hyvän startin ja avauserän jälkeen lukemat olivatkin stadilaisille 2-0. Mutta sitkeä KooKoo kiri toisessa erässä rinnalle ja kolmannen erän ylivoimaosumalla ohi. Kiri jäi lopulta ja vajaaksi ja kolme pinnaa jäi Sumulaaksoon.

Luke Martin osui ensimmäisenä. Hyökkäyksiä läpi illan rohkeasti tukemaan noussut yhdysvaltalaispuolustaja pääsi maalin edustalta puttaamaan kauden yhdeksännen osumansa. Esityön tuohon tekivät Jori Lehterä ja Juha Jääskä. HIFK:n toisesta osumasta vastasi pisteputkessa liitävä Vincent Marleau. Huima lyöntilaukaus etuyläkulmaan ylivoimalla ajassa 15:39 Luke Martinin ja Jori Lehterän syötöistä. Niko Hoviselle kertyi maalillaan 27 torjuntaa.

– Paljon hyviä juttuja ensimmäisessä ja toisessa erässä. Olemme aiemmin sietäneet niitä pieniä heikkoja hetkiä ja pystyneet katkaisemaan ne. Tänään emme siinä onnistuneet ja vähän kaivoimme verta omasta nenästä. Näin KooKoo tuli peliin mukaan ja kolmannessa erässä ei saatu kaivettua sitä meidän parasta esiin, sanoi Ville Peltonen ottelun jälkeen.

Ei muuta kuin eteenpäin. Liiga jatkuu HIFK:n osalta jo huomenna Nordiksella, kun vastaan tulee Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit. Tervetuloa!