Koivistoiselle hattutemppu – HIFK kaatoi Ässät Nordiksen maalirikkaassa illassa

HIFK-Ässät 5-4 (1 - 2, 4 - 0, 0 - 2)

HIFK:n ja Ässien väliset kamppailut ovat klassikoita syystä. Eikä tämäkään perjantai-ilta jättänyt kylmäksi. Ottelua johtava osapuoli vaihtui tuon tuosta ja jännitettävää riitti loppusekunneille asti. HIFK kuitenkin klaarasi matsin ja kolme pinnaa tehokkaan ylivoiman ja upean toisen erän turvin.

Kotijoukkue sai otteluun hyvän startin, kun Eetu Koivistoinen sytytti Nordiksen 7575-päisen yleisön aplodeihin jo ajassa 1:14. Syöttöpinnat Ilari Melartille ja Kasper Kotkansalolle. Ässät nousivat kuitenkin vielä avauserässä rinnalle ja ohi Dylan Fabren ja Kasperi Ojantakasen osumilla. Toinen erä olikin sitten kotijoukkueen. Kolme ylivoimaa ja kolme maalia. Ensin Koivistoinen ohjasi Vincent Marleaun laukauksen maalin edestä verkkoon. Seuraava osuma tuli upeasti ilmasta käsin, kannattaa tsekata maalikoosteesta. Illan neljännestä HIFK-maalista vastasi Julius Nättinen. Lehterän upea lasersyöttö tavoitti maalin kulmalle luistelleen Nättisen ja ”Julle” ohjasi kiekon verkkoon. Illan kolmannesta ylivoimaosumasta vastasi ensimmäisen HIFK-maalinsa iskenyt Tony Sund.