logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

KRISTIAN VESALAINEN JATKAA STADISSA

HIFK on tehnyt yhden vuoden jatkosopimuksen (2024-2025) hyökkääjä Kristian Vesalaisen kanssa. HIFK:n oma kasvatti on pelannut Stadissa kausilla 2022-24 yhteensä 98 runkosarjamatsia pistein 30+44=74. Pleijareissa ”Vessi” on esiintynyt 19 kertaa tehoin 3+4=7.

Tuoreimpana työnäytteenä paljasjalkaisen töölöläisen ammattitaidosta on viime kauden Pelicans-sarjassa Nordista ulvottanut nelospelin kolmannen jatkoerän voittokihautus ajassa 104:25. Hallihuhujen mukaan katosta rapisi rappaukset.

Vesalainen kommentoi sopimusta: ”Mä haluan ehdottomasti pelata omassa kasvattajaseurassa, HIFK on mulle kunnian ja sydämen asia. Viime kaudesta jäi niin paljon hampaankoloon, että haluan olla messissä rakentamassa uutta nousua. Itselleni HIFK:ssa on parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana.”

Päävalmentaja Ville Peltosen työkalupakkiin Vesalainen sopii mainiosti: ”Vessin jatkodiili on meille tärkeä. Hän on ratkaisuvoimainen ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, jonka tarina Stadissa on edelleen kesken. Uskon, että Vessi lyö pöytään kaikkensa. Hänellä on kova halu kehittyä ja auttaa seuraa ja joukkuetta menestymään. HIFK-lähtöisenä pelaajana hän tulee antamaan faneillemme paljon lisää ilonaiheita, kun kausi starttaa.”

Urheilujohtaja Janne Pesonen on mielissään Vesalaisen jatkosta: ”Meillä oli vahva molemminpuolinen halu saada sopimus aikaiseksi. Pelaajana Vessi haluaa ottaa urallaan seuraavan stepin ja uskon, että meillä on tarjota hänelle erinomaiset mahdollisuudet siihen. Itse haluan kaikin keinoin auttaa Vessiä saavuttamaan sen tason, joka hänellä on tähtäimessään.”

Näytä kaikki uutiset