logologo
HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

LANDERUNDI JATKUU HÄMEENLINNASSA

Tour de Bönde -karavaani liikkuu tänään Hämeenlinnaan, jossa paikallinen HPK pyrkii laittamaan pisteen HIFK:n ennennäkemättömän hyvälle kauden aloitukselle. Runkosarjaa on nyt takana ensimmäinen neljännes ja stadilaiset ovat hankkineet 15 pelaamassaan ottelussa 35 sarjapistettä.  Tylyn kaudenaloituksen merkiksi HIFK on sarjataulukossa ykkösenä. Illan vastustaja on valahtanut sijalle 15, mutta ei anneta ennakkoasetelmien ohjata odotuksia. Mitä pitemmälle HIFK:n lento jatkuu, sitä enemmän sen päänahalla on arvoa.

Ritaripaitojen hankalimpana työtehtävänä on Jori LehteränIiro Pakarisen ja Kristian Vesalaisen pysäyttäminen. Tämä ei tule kenellekään yllätyksenä, sillä kolmikko on kiivennyt koko sarjan pistepörssissä TOP 10:een, Lehterä ykkösenä, Vesalainen vitosena, Pakarinen seiskana. Nyrkin yhteispisteet ovat 27+34=61.

Valmentajaa pikaisesti kauden alussa Maso Lehtosesta Mikko Manneriin vaihtanut HPK hankki vastikään riveihinsä agitaattori Jari Sailion, joka tulee tekemään kaikkensa häiritäkseen HIFK:n työrauhaa. Pisteiden valossa hämeenlinnalaisten vaarallisimmat hahmot ovat Jesse Kiiskinen (4+8=12) ja Teemu Rautiainen (5+5=10), mutta suurimman voimavaransa HPK saanee ammennettua raivokkaasta kotiyleisöstä. Viime lauantaina HPK houkutteli voittoisaan Pelicans-matsiinsa yli 4000 katsojaa. On vaikea nähdä, että stadilaiset joutuisivat pelaamaan tänäänkään tyhjille seinille. Vastaanotto lienee vähintäänkin vihamielinen.

HIFK:n illan kokoonpano säilyy kenttäpelaajien osalta samana kuin eilen Turussa, mutta mies maalinsuulla vaihtuu. Hienosti TPS:ää vastaan torjunut Roope Taponen ottaa huilin, Niko ”Pappi” Hovinen torjuntavastuun.

Radionkuuntelijoita viihdyttää Ipe Pitkänen, joka selostaa matsin Classic Hitsin taajuudella.

Ottelua voi seurata myös MTV Katsomosta.

Matsi alkaa klo. 17.00.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen

30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”A” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 88 Joonas Rask
78 Jesse Seppälä – 63 Panu Mieho – 45 Micke Åsten
19 Kasper Lundell – 79 Santeri Hartikainen – 82 Aatu Karjalainen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 2 Luke Martin
14 Oskari Manninen – 4 Niklas Nykyri
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
66 Fredrik Granberg

Loukkaantuneet/sairastuneet: Juhani Jasu (n. 4,5 kuukautta), Tony Sund (n. 2,5 kuukautta), Einari Luhanka (n. 4 viikkoa), Daniel Mäkiaho (3-4 viikkoa), Vincent Marleau (1-2 viikkoa), Ronald Knot (päivä kerrallaan)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset