ke 18.09.2024 klo 18:30

Maalifiestat Hakametsässä – Tappara vahvempi päiväpelissä

Treenimatsi: HIFK - Tappara 4–9 (4-4, 0-4, 0-1)

HIFK ja Tappara iskivät yhteen Tampere Cupin päätöspäivänä lauantaina. Aikainen jo klo 13:30 alkanut matsi ei jättänyt Hakametsän 2500 katsojaa kylmäksi.

Jo ensimmäisessä erässä nähtiin yhteensä peräti kahdeksan kaappia. Tappara aloitti maalinteon ajassa 5:43 ja jengit takoivat lätkää verkkoon tasaiseen tahtiin vuorotellen kohti ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä stadilaiset rasittivat Hakametsän jäähyboksin oven saranoita ja tarjosivat Tapparalle otetta matsista. Manselaiset kiittivät neljästi viidestä ylivoimastaan iskemällä kahdesti kahden miehen edulla ja kahdesti miehen ylivoimalla. Tappara johti kahden erän jälkeen lukemin 8-4.

Kolmannen erän ainoa tilastomerkintä oli tamperelaisten illan yhdeksäs maali, joten Tappara nappasi treenimatsista voiton loppulukemin 9–4.

HIFK:n pistemiehet