logologo
HIFKHPK
ke 18.09.2024 klo 18:30

NU KÖR VI – KAUSI 2024-2025 TULILLE

play

HIFK-Kiekko-Espoo Nordiksella 18.30

Elohopea killuttelee Stadin syyskuussa parinkympin paremmalla puolella, mutta ulkolämpötila ei kerro koko totuutta tiistain hellelukemista. Kello 18.30 alkaen Nordiksella tullaan mittaamaan ennätysnumeroita, kun HIFK aloittaa kautensa sarjanousija Kiekko-Espoota vastaan.

Ovet avautuvat klo 17.00. Tervetuloa nauttimaan Brewer Streetin matsietkoista, kolmen euron hodareista (tarjolla 17-17.30) ja juomatarjouksista.

Ennen matsin alkua kunnioitamme pitkäikäisimmän fanimme Eero ”Blåfa” Blåfieldin muistoa hiljaisella hetkellä. Saavuthan ajoissa paikalle.

”Viimeisiä matsilippuja viedään Ticketmasterista. Jos haluat paikalle, flabat kannattaa ostaa per heti”, kehottaa HIFK:n myyntikoordinaattori Matti Rask. Ostoksille tästä.

Harjoituspeleissä mainiosti esiintynyt vierasjoukkue saapuu kaupunkiin melkoisen haipin saattelemana. Espoolaiset pelasivat edellisen kerran korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2015-16, joten Liigan avauskierroksen katseet kääntyvät eittämättä kohti pääkaupunkiseudun avausvääntöä, jonka kakkososa käydään perjantaina Tapiolassa.

Stadilaisten leirissä tunnelma on katossa, samoin kuin ylös nostettu uupouusi screeni, jonka kuvatarkkuus on luokkaa priima. Kesän reisirääkit on kiduttu ja jengi on hitsautunut tiiviisti yhteen. Nyt on aika pelata lätkää.

Ensiesiintymisensä HIFK-paidassa tekevät tänään puolustaja Ronald Knot ja hyökkääjät Petr Kodýtek, Juhani Jasu sekä Daniel Mäkiaho. Byyriin luistelee Roope Taponen. Ykkösketjuun valmennus on sijoittanut treenimatseista tuttuun tyyliin trion Kristian VesalainenJori LehteräIiro Pakarinen.

”Vanhana uutena” pelaajana punapaidassa starttaa nelosen vasemmassa laidassa Panu Mieho, jonka pelipäivän piiruntarkat rutiinit on rikkonut vain ”värittely” Leo Komarovin kanssa. Mieho kiistää tuntevansa perhosia vatsassaan, mutta illan lähestyessä tilanne saattaa muuttua. Kysymykseen kannattaako fanien pistää illalla ylleen tulikuuman Nordiksen lehtereille turkki vai shortsit, Mieholla on ytimekäs vastaus:

”Molemmat.”

Bättre Folk -asiakkaana saat ladattua sovelluksen kautta maksuttomat HSL:n matkaliput hallille ja himaan.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
50 Rastislav Elias (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”A” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 43 Vincent Marleau
71 Daniel Mäkiaho –  79 Santeri Hartikainen – 88 Joonas Rask
63 Panu Mieho – 61 Juhani Jasu – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 3 Ronald Knot
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
14 Oskari Manninen

Loukkaantuneet/sairastuneet: Eemil Vinni (2-3 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Punaista päälle! Nähdään Nordiksella!

TRES PUNTOS!

Kiekko-Espoo-HIFK 2-3 (0-1, 2-1, 0-1)

Näytä kaikki uutiset