logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tour de Bönde – osa 3: HIFK Raksilassa – tässä kokoonpano

Kärpät-HIFK kello 17:00

HIFK:n kauden toinen pidempi vieraskiertue huipentuu tänään Oulussa Kärppiä vastaan. Tour de Bönde-leikittelynimen saanut kiertue on sujunut stadilaisilta mallikkaasti. Tuloksena on voitot niin Ässistä kuin JYPistäkin ja kolmas vierasvoitto on kiikarissa. Huomion arvoista on myös se, ettei HIFK ole päästänyt kahteen otteluun maaliakaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kolme kertaa ja niistä HIFK on voittanut kaikki.

Ottelu starttaa Raksilassa kello 17:00 ja se on katsottavissa MTV Katsomo+ – palvelusta tai kuunneltavissa Classic Hits-radiokanavalta tai Suplasta!

 

Niko Hovinen byyriin

HIFK on tehnyt pieniä muutoksia ketjukoostumuksiin sitten eilisen. Joonas Rask ottaa paikan Eetu Koivistoisen ja Kristian Vesalaisen rinnalta. Vincent Marleau pelaa keskushyökkääjänä laidoillaan Aleksanteri Kaskimäki ja Iiro Pakarinen. Johan Motin on saapunut Ouluun ja puolustaa yhdessä Niko Seppälän kanssa. Huiman vieraskiertueen pelannut Roope Taponen huilaa tänään ja torjuntavuorossa on Liigan torjuntaprosenttitilaston kärkinimi Niko Hovinen.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 51 Juha Jääskä
10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 88 Joonas Rask
24 Aleksanteri Kaskimäki –  43 Vincent Marleau – 81 Iiro Pakarinen ”A”
18 Teemu Tallberg – 13 Joni Ikonen – 45 Micke Åsten
44 Miro Väänänen

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 14 Oskari Manninen
85 Niko Seppälä – 57 Johan Motin

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Leo Komarov (day-to-day), Otto Salin (day-to-day), Kasper Kotkansalo (1 viikko), Petteri Lindbohm (1-2 viikkoa), Aron Kiviharju (2 kuukautta)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset