logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Vierasrundi starttaa Porista – katso HIFK:n kokoonpano

Ässät-HIFK kello 18:30

HIFK pelaa tällä viikolla kolme vierasottelua. Edessä on reissut Poriin, Jyväskylään ja Ouluun. Kiertue starttaa tänään Porin Isomäessä kello 18:30. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahteen otteeseen ja Ässät on ollut molemmilla kerroilla vahvempi yhden maalin erolla. Kuinka käy tänään?-

Kaskimäki palaa kokoonpanoon

HIFK saa kokoonpanoonsa pirteästi Göteborgissa alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa pelanneen Aleksanteri Kaskimäen. Otto Salin on vielä sairastumisen takia sivussa. Johan Motin sai perheenlisäystä, ja on ymmärrettävästi sivussa illan ottelusta.

Ottelua voit seurata suorana MTV Katsomo+ palvelusta tai kuunnella selostuksen Classic hits-radiokanavalta tai Suplasta.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 51 Juha Jääskä
10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 43 Vincent Marleau
24 Aleksanteri Kaskimäki –  13 Joni Ikonen – 81 Iiro Pakarinen ”A”
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten
44 Miro Väänänen

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 14 Oskari Manninen
85 Niko Seppälä – 52 Valtteri Kakkonen

 

Loukkaantuneet / sairastuneet:  Joonas Rask (day-to-day), Otto Salin (day-to-day), Einari Luhanka (1-2 viikkoa), Petteri Lindbohm (1-2 viikkoa), Kasper Kotkansalo (1-2 viikkoa), Leo Komarov (1-3 viikkoa), Aron Kiviharju (2 kuukautta)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset