Voittoputki venyy – Täydet pinnat Jyväskylästä

JYP-HIFK 0–3 (0-1, 0-2, 0-0)

Artikkelikuva: Jiri Halttunen

Keskiviikkona reissuun lähtenyt stadilaislauma venytti voittoputkensa kolmen matsin mittaiseksi perjantaina JYPin kustannuksella. Tour de Bönden toisessa ottelussa HIFK kaatoi kotijoukkueen lukemin 3–0.

Vierasrundi huipentuu huomenna lauantaina Oulussa Kärppien vieraana klo 17:00 alkavassa ottelussa.

– Tänään emme olleet parhaimmillamme. Roope Taponen oli loistava maalillaan ja onnistuneen alivoiman kautta hoidettiin pisteet himaan, Ville Peltonen kertoo ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Katso maalikooste ja lehdistötilaisuus alta.