live
0-0

Kausikorttien hinnasto pudotuspeleihin

POIKKEUKSET:

 • E3-E7 ja F3-F7 katsomoissa rivit 1-3 ovat hintakategoriaa 2
 • A2-A6 katsomoissa alin rivi on hintakategoriaa 2
 • C2-C6 katsomoissa osa paikoista on hintakategoriaa 3 ja 5

Petoklubi-kausikortteja voi tiedustella sähköpostilla. A4-aitioon ja Royal Clubille ei myydä kausikortteja pudotuspeleihin.

Toimistomaksu (10 € / lasku) lisätään laskuun kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta.

Kausikorttien myyntiaika pudotuspeleihin 27.1 – 6.3.2024. Hanki korttisi ajoissa, niin vältät jonottamisen sekä irtolippujen varaus- ja lunastusmaksut!

Emme tee paikanvaihtoja pudotuspeleihin.


Minulla on runkosarjan kausikortti, kuinka varmistan paikkani pudotuspeleihin?

· vastaamalla saamaasi tekstiviestiin ”A” vahvistat pudotuspelikausikortit kaudelle 2023-2024
· vastaamalla saamaasi tekstiviestiin ”B” vahvistat pudotuspelikausikortit kaudelle 2023-2024 sekä kausikortit kaudelle 2024-2025
· vapaamuotoisella sähköpostilla
· täyttämällä kausikorttilomakkeen

Kun tilaat kausikortit pudotuspeleihin, lähetämme sinulle laskun ja aktivoimme runkosarjassa käytössä olleen korttisi. Jos runkosarjan kausikorttisi toimitettiin irtolippuina, teemme Sinulle erillisen lipun, joka kattaa kaikki toteutuneet  kotiottelut pudotuspelien osalta.

Samalla voit vahvistaa kauden 2024-2025 runkosarjan kausikortit vastaamalla tekstiviestiin ”B”, lähettämällä sähköpostia tai pudotuspelien kotiotteluiden yhteydessä Nordiksen AB-kulmauksen pudotuspelipisteellä. Kauden 2024-2025 kausikorttien laskutus alkaa toukokuussa.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää kausikortteihin liittyen voit myös soittaa HIFK:n toimistolle numeroon 09 477 7020 (arkisin klo 10-14).

Minulla ei ole runkosarjan kausikorttia, kuinka voin ostaa kausikortin pudotuspeleihin?

Ostamalla kausikortin kevään pudotuspeleihin, varmistat uutena tilaajana automaattisesti kyseisen paikan myös tulevan kauden runkosarjan kausikorttiin.

Tilaa kevään pudotuspelikausikortit ja varmista ensi kauden paikat soittamalla meille p. 09 477 7020 (arkisin klo 10-14) tai lähettämällä sähköpostia.


Helsingin IFK:n kausikortti pudotuspeleihin sisältää kaikki joukkueen kotiottelut kevään ratkaisupeleissä. Kotiotteluiden maksimimäärä on kaksitoista. Kortit on hinnoiteltu 11 kotiottelun mukaan. Jos mestaruuteen tarvitaan yksi ottelu enemmän, viimeinen finaalipeli laskutetaan jälkikäteen. Tilatessasi kausikortin varmistat paikkasi jokaiseen pudotuspeliotteluun.

Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan runkosarjan 7.-10. sijalla olleiden kesken. Jatkopaikkaan tarvitaan kaksi voittoa, eli otteluita on maksimissaan kolme koko sarjassa. Neljännesfinaalit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä, minkä jälkeen neljä parasta etenee semifinaaleihin. Semifinaalit sekä finaalit ratkaistaan myös paras seitsemästä -järjestelmällä.

Pudotuspelien aikataulu tulee Liigalta ja se julkaistaan heti, kun se on mahdollista.


Vanhat kortinhaltijat: Jos pudotuspelien kausikorttiin jää pelaamattomia otteluja, ne hyvitetään ensi kauden runkosarjan kausikortin hinnassa. Jos et voi hankkia ensi kauden korttia, saat pelaamattomia pelejä vastaavan määrän irtolippuja runkosarjan 2024–2025 ensimmäisiin kotiotteluihin. Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava HIFK:n toimistoon kirjallisesti määräaikaan mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa.

Uudet kortinhaltijat: Uudet tilaajat sitoutuvat ostamaan pudotuspelien kausikortin lisäksi myös kauden 2024–2025 runkosarjan kausikortin. Kausikorttiin mahdollisesti jäävät pelaamattomat ottelut hyvitetään tulevan kauden kausikortista. Runkosarjan kortin voi peruuttaa juhannukseen mennessä, mutta mahdollisia pudotuspeleissä jääneitä pelaamattomia otteluita ei hyvitetä uusille kortinhaltijoille.

Kausikortin katoaminen

Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 15,00 euron toimitusmaksun.

Runkosarjan paikat ovat varattuina vanhoille kausikorttilaisille keskiviikkoon 6.3.2024 saakka.

 

 


 

KAUDEN 2024-2025 KAUSIKORTTIHINNASTO

 

TULEVAN KAUDEN 2024-2025 KAUSIKORTTIHINNASTO

Tutustu Helsingin Jäähallin katsomoon virtuaalisesti.

POIKKEUKSET:

· E3-E7 ja F3-F7 katsomoissa rivit 1-3 ovat hintakategoriaa 2
· A2-A6 katsomoissa alin rivi on hintakategoriaa 2
· C2-C6 katsomoissa osa paikoista on hintakategoriaa 3 ja 5

Petoklubi-paikat myydään Petoklubi-kausikortteina. Tiedustelut sähköpostilla. A4- aitioon ja Royal Clubille ei myydä kausikortteja.

VARAUSLISTA KAUDEN 2024-2025 KAUSIKORTTEIHIN

2024-2025 kausikorttipaikat uusille asiakkaille tulevat myyntiin toukokuun puolessa välissä. Liity kausikorttien varauslistalle täyttämällä alla oleva lomake. Liittyminen on maksutonta eikä sido sinua kausikortin ostoon. Täyttämällä alla olevan lomakkeen olemme sinuun yhteydessä myynnin käynnistyttyä toukokuussa.

  Kysymyksiä liittyen kausikortteihin? Ota meihin yhteyttä kausikortti@hifk.fi tai soittamalla numeroon 09 4777020.

  Hyvä tietää

  · Kadonneen kausikortin uusiminen 15,00 €
  · Paikan vaihtaminen/uusi kortti 15,00 €
  · Hintoihin sisältyy alv. (10%). Kausikorttilaskuun lisätään korttien lukumäärästä riippumatta toimistomaksu: 10,00 €
  · Sinulle sopivista maksuajoista voit sopia suoraan toimiston kanssa
  · Kausikortin maksaminen onnistuu kotiin/sähköpostilla lähetettävällä laskulla tai voit suorittaa maksun toimistollamme pankki- ja luottokorteilla (Diners ei käy)
  · Meillä käyvät myös MobilePay sekä monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin- Virike ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi, Eazybreak)