logologo
HIFKHPK
torstaina 20.09.2018 klo 18:30

Lisätietoja mobiilikausikortista

Ota käyttöösi kätevä ja hyödyllinen mobiilitsetti!

Mobiilikausikortti toimii tavallisen kausikortin rinnalla. Pääset siis matsiin joko näyttämällä jäähallin sisäänkäynneillä tavallista kausikorttiasi tai mobiilikausikorttiasi. Kun jompi kumpi kausikorteista on luettu sisäänkäynnillä, ei toinen korteista enää toimi kyseisessä ottelussa.

Kortti on helposti ladattavissa ja on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmillä toimiviin puhelimiin.

Toimi näin

Ostaessasi kausikortin saat elokuussa latauslinkin puhelimeesi. Linkki ohjaa sinut puhelimesi käyttöjärjestelmän perusteella oikeaan sovelluskauppaan. Ota aktivointikoodi talteen ja käytä sitä, kun avaat Lompakko-sovelluksen ensimmäisen kerran.
Lompakko-sovellus kysyy aluksi myös sähköpostiosoitettasi Palauta-toimintoa varten, jotta saat myöhemmin ladattua sovelluksen myös toiseen puhelimeen, jos puhelimesi vaihtuu, katoaa tai hajoaa tai jos puhelinnumerosi vaihtuu.
Lompakko-sovellus sisältää automaattisesti sinun kausikorttisi, sitä ei tarvitse erikseen ladata.
Sovellus sisältää viivakoodin, jota näyttämällä pääset sisään IFK:n otteluihin. Avaa kausikorttisovellus valmiiksi, kun saavut Nordikselle.

Huomioithan, että Lompakko-sovellusta ei tarvitse ladata uudelleen, jos sinulla on ollut tämä jo aiemmin käytössäsi. Uusi kausikortti asentuu sinulle automaattisesti.

Miksi käyttäisin mobiilikausikorttia?

  • Mobiilikausikortin avulla tsetti pysyy aina mukanasi
  • Kausikorttilaisten vuosittaiset edut näkyvät aina mobiilikausikortissa kootusti
  • Mobiilikausikortin avulla pääset myös hyödyntämään ottelukohtaisia etuja

Kortti on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiseen puhelimeen. Mobiilikortin voi ladata uudelleen, mikäli vaihdat puhelinta tai poistat sovelluksen.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä: kausikortit@hifk.fi