HIFK:n Playoff-kausikortit

Myyntiaika 31.1. – 7.3.2019

Helsingin IFK:n Playoff-kausikortti sisältää kaikki joukkueen kotiottelut pudotuspeleissä. Kotiotteluiden maksimimäärä on kaksitoista. Kortit on hinnoiteltu 11 kotiottelun mukaan. Jos mestaruuteen tarvitaan yksi ottelu enemmän, viimeinen finaalipeli laskutetaan jälkikäteen. Tilatessasi kausikortin tilaat siis kaikki kotiottelut pudotuspeleissä.

Kausikortin jatkaminen pudotuspeleihin 
Kausikorttilaisille on postitettu henkilökohtainen kirje pudotuspeleistä. Kun tilaat Playoff-korttisi, lähetämme sinulle laskun ja aktivoimme runkosarjan korttisi. Jos kausikorttisi toimitettiin irtolippuina, teemme Sinulle erillisen kortin, joka kattaa kaikki pudotuspeliottelut. Vahvistamalla kausikorttisi kirjeen ohjeiden mukaisesti varmistat samalla katsomopaikkasi ensi kaudelle.

Runkosarjan paikat ovat varattuina vanhoille kausikorttilaisille torstaihin 7.3.2019 asti.

MYYNTIAIKA on lyhyt, joten toivomme, että kausikorttilaiset vahvistaisivat paikkansa mahdollisimman pian kirjallisesti: faxilla, sähköpostilla tai nettitilauksena. Laskun postitamme heti tilauksen saatuamme ja se on samalla kuittaus tilauksen perille tulosta.

Kortin tilaaminen / Uudet tilaajat

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa uuden Playoff-kausikortin. Kaikki Playoff-kausikortit voi tilata ja ostaa HIFK:n toimistolta tai TM PRO -palvelusta. Toimistomaksu (7 € / lasku) lisätään laskuun kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta. Lähetä yhteystietosi tilauskaavakkeella ja laita paikkatoiveesi kohtaan Huomioitavaa. Uudet tilaajat voivat myös soittaa (09 477 7020) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortit@hifk.fi.

Paikanvaihdoksia emme lyhyen myyntiajan puitteissa pysty tekemään. Playoffeissa irtoliput tulevat myyntiin lyhyellä varoitusajalla, riippuen ottelutuloksista. Hanki korttisi ajoissa, niin vältät jonottamisen sekä irtolippujen varaus- ja lunastusmaksut!

MAHDOLLISET HYVITYKSET

Vanhat kausikorttilaiset: Jos Playoff-kausikorttiin jää pelaamattomia otteluja, ne hyvitetään ensi kauden runkosarjan kausikortin hinnassa. Jos et voi hankkia ensi kauden korttia, saat pelaamattomia pelejä vastaavan määrän irtolippuja runkosarjan 2019–2020 ensimmäisiin kotiotteluihin. Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava HIFK:n toimistoon kirjallisesti määräaikaan mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa.

Uudet kortinhaltijat: Uudet tilaajat sitoutuvat ostamaan Playoff-kausikortin lisäksi myös kauden 2019–2020 runkosarjan kausikortin ja Playoff-kausikorttiin mahdollisesti jäävät pelaamattomat ottelut hyvitetään sen hinnassa. Runkosarjan kortin voi peruuttaa juhannukseen mennessä, mutta mahdollisia Playoff-kausikorttiin jääneitä pelaamattomia otteluita ei hyvitetä uusille kortinhaltijoille.

Kausikortin katoaminen
Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 15,00 euron toimitusmaksun.

Säilytä kausikorttisi, jatkamme samoilla korteilla ensi kaudella!