logologo
HIFKKooKoo
pe 21.02.2020 klo 18:30

Kausikortit 2019-2020

Kausikortti on HIFK-SIRUKORTTI, joka on käytössäsi monen kauden ajan runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Kortti aktivoidaan kullekin kaudelle maksusuorituksen saavuttua perille. Pientä lisämaksua vastaan voit tilata kausikorttisi myös irtolippupakettina. Saat lisäksi kausikorttisi myös mobiiliversiona lataamalla HIFK:n mobiilisovelluksen. Sovellus toimii Android- ja iOS älypuhelimissa.

Ticketmaster PRO

Hallinnoi kausikorttitilaustasi kätevästi Ticketmaster PRO -palvelun avulla täältä.

Ticketmaster Pro -sivustolla voit itse hallinnoida omaa tilaustasi ja valita mieluisesi maksutavan. Voit valita verkkopankkimaksun tai maksukortin lisäksi osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Palvelun löydät osoitteesta https://hifk.tmtickets.fi ja ohjeet palvelun käyttöön löydät täältä. TmPro-palveluun kirjautuessa tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka olette ilmoittaneet IFK:lle yhteystiedoksenne.

Kausikorttien hinnat ja maksut

Runkosarjassa pelataan 30 kotiottelua. Verrattuna irtolippujen hintoihin säästät hankkiessasi kausikortin. Fanikatsomoissa etu on vieläkin suurempi. Toimistomaksu (7,00 €) lisätään kaikkiin laskuihin kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta.

Voit maksaa korttisi laskulla tai voit myös suorittaa maksun toimistollamme pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla (ei Diners). Ticketmaster Pro -sivustolla voit valita myös osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin- Virike ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi, Superseteli, Eazybreak, Wellness Wallet -kortti).

Mobiilikausikortti

Digitaalinen kausikortti löytyy HIFK:n omasta mobiilisovelluksesta. Et siis enää tarvitse kahta eri sovellusta matsiin saapuessasi, vaan kaikki tarvittava löytyy HIFK:n sovelluksesta.

Ohjeet mobiilikausikortin käyttöönottoon.

Vanhat kausikortit

Porrastettu postitus on meneillään kaikille, joilla oli kausikortti viime kauden runkosarjassa ja/tai pudotuspeleissä. Tavoitteena on, että kaikki saavat kirjeensä viimeistään 1.6.2019 mennessä. Paikkanne ovat varattuina teille 14.6.2019 asti.
Voitte vahvistaa tilauksenne Ticketmaster Pro -palvelussa täältä. kirjeen tai kotisivujemme tilauskaavakkeella.

Playoff-hyvitys

Kevään 2019 Playoff-kausikorttiin jäi viisi (5) pelaamatonta ottelua, joiden arvo hyvitetään täysimääräisenä uusien korttien hinnoissa. Jos et voi tilata kausikorttia ensi kaudelle ja sinulla oli kausikortti myös runkosarjassa, olet oikeutettu viiden ottelun lippupakettiin runkosarjan viiteen ensimmäiseen kotiotteluun. Tästä on ilmoitettava kirjallisesti toimistoomme 14.6.2019 mennessä.

Uudet kausikortit

Kaikki kausikortit myydään Ticketmaster Pro -palvelussa tai IFK:n toimistolta. Voit soittaa, tulla käymään tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortit@hifk.fi

Voit myös lähettää yhteystietosi näillä sivuilla olevalla tilauskaavakkeella ja laittaa paikkatoiveesi kohtaan “huomioitavaa”.

Kausikorttipaikkasi on varattuna Sinulle perjantaihin 14.6.2019 saakka.

Kausikortin katoaminen

Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 15,00 euron toimitusmaksun.

Paikanvaihto

Paikan vaihtamisesta ja uudesta sirukortista veloitamme 15,00 euron paikanvaihtomaksun.